Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

drutek, slezan jak poleno

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: pá 20. březen 2009 22:00
drutek:K850i ber jen se zárukou,otec ji má rok a půl kupoval ji za nehorázné peníze...měl si koupit P750 Rolling Eyes a za rok odešli tři dot. tlačítka,takže bacha na nějaký dovoz.P...bych nebral UIQ is dead.Doporučuju K610i...dá se sehnat za pár šlupek(2000kč) dá se flashnout na W660i a upravovat podobně jakou siemens,v mnohých směrech jinak,je to malý hezký telefonek...asi si jeden koupím na hraní Mr. Green .V podstatě se na něm nemá ani co podělat...nemá joy foťák je kvalitní a Repro..to je teprve nářez! Twisted Evil
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: pá 20. březen 2009 22:23
Co člověk to názor. Pokud jde o ten Symbian, tak na aplikace se mi líbí, ale z ničeho se mi zatím nevolalo a neposílalo SMS hůř.
Mám E51, ale na volání používám N 5310, na které se mi líbí, že ji není vůbec cítit v kapse.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 21. březen 2009 00:44
Thompson napsal:
Doporučuju K610i...dá se sehnat za pár šlupek(2000kč) dá se flashnout na W660i a upravovat podobně jakou siemens,v mnohých směrech jinak,je to malý hezký telefonek...asi si jeden koupím na hraní Mr. Green .V podstatě se na něm nemá ani co podělat...nemá joy foťák je kvalitní a Repro..to je teprve nářez! Twisted Evil

Ak chceš, jedna sa mi doma vaľa Wink

romulus napsal:
Co člověk to názor. Pokud jde o ten Symbian, tak na aplikace se mi líbí, ale z ničeho se mi zatím nevolalo a neposílalo SMS hůř.
Mám E51, ale na volání používám N 5310, na které se mi líbí, že ji není vůbec cítit v kapse.

S E51 suhlasim, vydrži niekedy aj tyždeň podľa skusenosti uživateľov, ja by som ešte poradil 6120, mal som ju tyždeň, naozaj solidny telefonik, len na začiatku možno budeš nadavať na Symbian pre niektore vlastnosti, ako napriklad veľkosť tapety... Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: ne 22. březen 2009 12:28
kolega z práce má g700 nebo tak nějak. jaké s tím máte zkušenosti?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 22. březen 2009 12:46
není špatnej, ale je to symbian UIQ, tam bude trochu problém s apliakcema... Ale skvěle se na něm píše.

Recenze http://www.mobilmania.cz/Testy/Sony-Ericsson-G700-dobre-maskovany-UIQ/sc-20-sr-1-a-1119775/default.aspx
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: ne 22. březen 2009 13:20
Jak jsem říkal UIQ is dead a pokud je to novější verze jak 3.0,tak na to už není nic.
Ginzo:Kolik za ni?
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 22. březen 2009 13:22
Nevím, recenzím na MM bych moc nevěřil. Přijde mi to spíš jako podrobnější popis funkcí. Ať jsem si koupil jakejkoliv mobil, tak chyby, co měl, na MM vůbec nebyly popisovaný.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 22. březen 2009 13:57
Au, UIQ radšej nie, pokiaľ nemaš skusenosti s klasickym Symbianom S60 alebo inym otvorenym operačnym systemom, lebo budeš na začiatku mierne bludiť. Takisto k tvojej praci by asi dotykova displej neboa dobra voľba Think
Thompson: Bém mi nabídnul 10 mega Mr. Green
Ale nie, včera som spominal jednemu kamošovi, da mi vedieť v sobotu, takže potom ti poviem. Viem, že som ho tebe ponukol prvemu, ale s nim je to trochu jednoduchšie Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: ne 22. březen 2009 17:44
no rada k ničemu, ale po skušenostech bych se určitě vyhnul siemensu a SE.. u siemensu co si sám neopravíš nebo neuděláš tak to nemáš a SE se podle mne dělá z nekvalitních materiálů, barva se hned ošoupe, joystick přestane fungovat, klávesy se polámou atd, nic pro každodení nošení v kapse/používání.. dobrá značka tak pro ženskou do kabelky..

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: ne 22. březen 2009 19:01
K610i nemá Joy a když se ti barva z Krytu oloupace,tak si odšmirguješ a máš Krásnou Bílou Mr. Green
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 12 z 17