Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

drutek, slezan jak poleno

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 5. listopad 2007 22:20
To budeš mít tu novou "hodnost" v novém zaměstnání? Jen že jsi psal že podáváš výpověď. To se ti na jatkách nelíbí? Hlavně když budeš spokojení a bude tam lepší přístup na net! Wink Mr. Green Mr. Green Ať ti to dobře dopadne! Pray Pray Applause Applause
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 5. listopad 2007 22:21
Někde tu o tom psal.. Bude dělat toho operátora v hyundaii, že prej bude mít lepší penízky Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 5. listopad 2007 22:23
Tak to mu přeji! Moc přeji!!
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 5. listopad 2007 22:24
Dokonce je to v tomhle topicu Wink
http://www.vysemnesmite.cz/forum/viewtopic.php?p=79737#79737
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 6. listopad 2007 10:22
Díky. Nějak jsem toho měl moc na čtení a něco jsem nečetl celé. Snad bude Drutek spkojen. Velice mu to přeji a každému kdo si již vydělává. taky bych potřeboval nějaké lukrativnější zaměstnání. Melouchama nemohu stále dotovat rozpočet.
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 6. listopad 2007 13:46
když jsem poprvé opuštěl nějaké zaměstnání (cca před 12ti lety) říkal jsem si, jestli to dotáhnu tak daleko, že se o mně budou zaměstnavatelé přetahovat. a stalo se
včera si mně zavolal vedoucí a ptal se mně co bych chtěl, abych tu zůstal. tak jsem mu to nadiktoval a dnes mi majitel po něm vzkázal, že na mé podmínky přistupuje!!!!!!!!
takže mám zase nervy doslova v hajzlu, protože rozdíl platu by již činil jen nějakých 8-10%!!! ale furt mě to více láká do hyundaie, tak fakt nevím... Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 6. listopad 2007 13:57
Změna je život. Vem to kde budeš mít lepší přístup na net a na čas VSN Mr. Green Mr. Green Já si vzal papírek a napsal si u každého plus a mínus a pak vyškrtával. No kde mi zůstaly klady, tak tam jsem šel. Nyní mne to asi zase čeká. S tímhle platem nemohu dlouho existovat. Jen se o mne neperou zaměstnavatelé. Bylo by tam místo i pro mne. Bydlet bych mohl u tebe! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: út 6. listopad 2007 13:57
no tak to se mas, to blahopreju, i kdyz to rozhodovani ti ani za mak nezavidim.. zase jestli je ten rozdil zanedbatelnej, tak v hyundayi mas tu nevyhodu dlouhe cesty.. taky asi zalezi na tom jak/jestli by ses mohl profesne vyvijet, dostavat pridano a tak Smile
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 9. listopad 2007 17:21
nějakých 18 kiláků po dálnici není moc. mrkni se na mapu. bydlím cca 500 metrů od nájezdu na dálnici a hyundai leží těsně vedle
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: pá 9. listopad 2007 21:37
...no, zbývá nafasovat služební i30 a pak to bude ideál...

Jinak, já to mám do kanceláře taky cca 18km z toho 16km po dálnici. Je to tak 10-15 minut cesta.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 8 z 17