Zasláno: čt 4. srpen 2005 17:21
otesánek napsal: Tak Jarouši u nářadí než si ho koupíš bys měl vědět že ( a to určitě víš) se dělí na hoby poloprofi a profi .
to smozrejme vim,ale vzhledem k topicu-Hoby vychazim z onoho hobby-tedy pomyslne koncim v poloprofi-ostatne je to samozrejme zavisle na tom jak moc se to bude pouzivat a na naradi,ktere potrebuji k praci nesetrim-to mi vydelava penize
To Romul-s Black&Decker si mel asi fakt peska-taky si na ni nemuzu stezovat.
ale ted Vam povim zajimavou vec,ktera me vlastne privedla k tomu tento topic zalozit
pre 3 lety jsem dostal stolni brusku"alpha tools"-znate to-jeden kotoc,jeden brusny pas.Byla na ni 3 rocky zaruka a kupovali ji v Bauhausu-po roce odesel sitovy vypinac-nelenil jsem a odnesl ji na reklamaci s ocekavanim co bude dal-naprosto bez reci(dokonce i bez pohledu do krabice

)mi dali NOVOU a ouha-po roce opet chyba-tentokrat zacaly kokrhat loziska-opet bez reci okamzite novy kus...a pred mesicem na nem opet odesel vypinac-rikal jsem si,ze mam kliku,protoze to bylo pred koncem zaruky-odnesl jem ji,dostal novou a ted POZOR-dostal jsem opet kompletni zaruku,ale ne na 3 rocky,ale ted uz na 5 LET

ani nechci vedet jak se jim to vyplati,ale ja na tom rozhodne neprodelal-vzdy jsem ji vracel s puvodnimi ojetymi kotouci a pasy a vzdy jsem dostal nove
to neni spatny,ale POZOR-z mych zkusenosti je to taky o tom KDE to clovek kupuje,protoze kamos koupil v B..maxu pokosovou pilu z podobne kategorie-zdechla nam jeste vecer a druhy den pri reklamaci uz ji poslali do opravy...