Ena
Zasláno: út 29. srpen 2006 08:41
kód: Původně jsem měl být pes. Přesně buldog. Ale při zápisu to nějak přeházeli a tak jsem Bugdol. Křestním Jan. Narodil jsem se 17.08.1976 v 14.25 SEČ v Jeseníku (porodnice). RČ:760817/**** :wink: Základní školu jsem začal v roce 1982 v Bukovicích, v první třídě s prospěchem 1 :mrgreen: .Ve třetí tř. jsem přešel na sportovní školu v Jeseníku-Bukovicích. ZŠ pro mne skončila osmou třídou. 1990 nástup na SOU Stavební, obor Malíř-natěrač (kur*a a vyděrač). Ukončeno 1993. Měsíc v první práci, tři měsíce ve druhé práci a nástup do třetí. U té jsem vydržel cca pět let. Od této jsem odcházel ve funkci mistra na skušenou jako montér ocelových hal. Po třech letech jsem nastoupil za bar v jedné herně v Jeseníku. Tam jsem opět vydržel tři roky a vrátil se k dosavadní práci a to opět montér ocelových konstrukcí, ale za mnohem přiznivějších podmínek. A na které stavbě jsem se podepsal? Vyberu jen ty z větších: Hypernova Beroun, OBI Pardubice, distribučné centrum Tesco Beckov (Slovensko), distribuční centrum Tesco Kralupy nad Vltavou (naše haly nepadají). PS: svobodný, ale dvě děti-PC a NTB.
Zde pár foto:
PS: na té pracovní ČB fotce ten kdo pracuje je hlavní stavbyvedoucí

. Na té soukromé ČB tam taky nejsem
Já volodroid, zde hobby: Beerlogie, občas drnknu na kytaru (v jednu dobu jsem jich měl 6), VSN (jak jinak), pilotování aut, NHL (hra), vaření (perníku nee), všeobecně muzika a seriály typu Esmeralda (

) Simpsonovi, Red Dwarf etc. sportovní sázení
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...