Zasláno: čt 29. leden 2009 09:59
nemám děti a nechci děti, ale vím na 100% že kdybych dítě měla, rozhodně bych ho nekojila před webkamerou nebo podobné fotky nikomu neposílala, jsem normální přece
Močení ale přece vůbec není vulgární, je ještě mnohem přirozenější než kojení, močej všichni bez rozdílu věku a pohlaví, bez močení by se nám asi vyvalil bok nebo bysme umřeli

Mám ráda děti, ráda se s nima pomuchlám, ráda je pohlídám, přebalim nebo vykoupu, ale vlastní rozhodně nechci, přiznávám že i trochu z vlastní pohodlnosti, nemůžu říct že se to v budoucnu nezmění, ale myslím si že je v nejbližších min. 10ti letech ani chtít nebudu. Podobné "maminy" jsou mi svým chováním protivné, znám docela dost maminek co mají v současné době malé děti, a některé z nich jsou naprosto "normální" v tom směru že se chovají stejně jako předtím, jen teď prostě musí víc dbát o to miminko, nechovají se infantilně, nešišlají na děti (to je ten nejhorší hnus, pak mají umět správně mluvit když je všecko ťuťu ňuňu a uostomiuí, ať je dítě jakékoli, nejsem necita, taky se dokážu rozplývat nad těma malinkejma ručičkama, ale nešišlám na ně), a to že v čele těch kojících protestujících matek stojí paní Saudková to už samo dokazuje že to není zcela normální
Zkráceně: kojení je normální, ale stejně tak močení a souložení, krkání a prdění, smrkání a zvracení, kojení není v ničem vyjímečnější než to ostatní. Na stranu druhou: Nikdo nikoho nenutí se na ty kojící fotky koukat, komu se to nelíbí tak ať se na to nedívá, že to stáhli, to taky zcela nechápu.