Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Facebook

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 121, 122, 123  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: čt 29. leden 2009 01:30
.. a skoro se za to ani nestydim.. Mr. Green
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 29. leden 2009 09:30
Makavelina napsal:

Já jsem žena, děti nemám, nechci (zatím), a tohle mi přijde příliš vyhrocené.... a na baby, které si na netu vyměňujíí fotky svých ňader s přisátými potomky si myslím svoje... to jako závoděj která z nich u toho vypadá líp? Nebo které mimino líp saje? Rolling Eyes Kdy si budou kluci na Facebooku porovnávat penisy s tím, že je to přirozené? Mr. Green

Je vidět že ještě nemáš děti Maka. o že si ženský dávají fotky na net při kojení mi také nepříjde zrovna normální, ale rozhodně je to méně vulgární než močení. Jde tam spíše o ty děti a chtějí tím prosadit aby ženy kojily. Většina je masírována reklamama o různých náhradách, ale mateřské mléko je mateřské mléko. Rozhodně si myslím že ty fotky neměli stahovat a pokud ano, měli udat jiný důvod, ale takhle si nadělali na další problém. Až budeš mít děti, tak možná taky "zblbneš" a budeš se divit, moc ti to přeji. Je to fakt hezký pozorovat toho prcka při kojení.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 29. leden 2009 09:59
nemám děti a nechci děti, ale vím na 100% že kdybych dítě měla, rozhodně bych ho nekojila před webkamerou nebo podobné fotky nikomu neposílala, jsem normální přece Mr. Green
Močení ale přece vůbec není vulgární, je ještě mnohem přirozenější než kojení, močej všichni bez rozdílu věku a pohlaví, bez močení by se nám asi vyvalil bok nebo bysme umřeli Mr. Green Mám ráda děti, ráda se s nima pomuchlám, ráda je pohlídám, přebalim nebo vykoupu, ale vlastní rozhodně nechci, přiznávám že i trochu z vlastní pohodlnosti, nemůžu říct že se to v budoucnu nezmění, ale myslím si že je v nejbližších min. 10ti letech ani chtít nebudu. Podobné "maminy" jsou mi svým chováním protivné, znám docela dost maminek co mají v současné době malé děti, a některé z nich jsou naprosto "normální" v tom směru že se chovají stejně jako předtím, jen teď prostě musí víc dbát o to miminko, nechovají se infantilně, nešišlají na děti (to je ten nejhorší hnus, pak mají umět správně mluvit když je všecko ťuťu ňuňu a uostomiuí, ať je dítě jakékoli, nejsem necita, taky se dokážu rozplývat nad těma malinkejma ručičkama, ale nešišlám na ně), a to že v čele těch kojících protestujících matek stojí paní Saudková to už samo dokazuje že to není zcela normální Mr. Green

Zkráceně: kojení je normální, ale stejně tak močení a souložení, krkání a prdění, smrkání a zvracení, kojení není v ničem vyjímečnější než to ostatní. Na stranu druhou: Nikdo nikoho nenutí se na ty kojící fotky koukat, komu se to nelíbí tak ať se na to nedívá, že to stáhli, to taky zcela nechápu.
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 29. leden 2009 10:12
Trošku jsme se dostali jinam. Máš i nemáš pravdu, ale to je věc pohledu názorů a zkušeností. Osobně podobné weby považuji za smetiště magorů a bláznů co se chtějí předvádět a ukazovat světu svojí blbost a myslí si že jsou zajímaví. Když se tam sejda parta která se domluví na pravidlech a mají to jako soukromé drbací místo, tak proč ne, ale mnohé co na nich je tak pro blázinec. Nejsem nikde a vůbec mi to nechybí, asi mám méně volného času a jiné starosti. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 29. leden 2009 10:18
Mr. Green Jak psali v článku v Reflexu, spousta lidí si profil na Facebooku dělá jen proto, aby ho tam měli, protože ho tam má každej. Ty lidi co u něho prosedí hodiny a hodiny volného času, to už je extrém Mr. Green Já jsem tam šla čistě ze zvědavosti, protože jsem podobné sociální weby také vždy odmítala a spíše přehlížela, nechodím ani na Spolužáky, protože 90% spolužáků mi nikdy k srdci nepřirostlo, a překvapením pro mne bylo, že těch 10% které jsem měla ráda je regutných na Facebooku a taky komunikují jen s málem lidí, našla jsem tam bývalou spolužačku - dobrou holku, na kterou jsem ztratila kontakt kvůli jejímu cestování po světě, našla jsem tam holku z Litvy, se kterou jsem si cca od šesté třídy do druháku intenzivně anglicky dopisovala, našla jsem tam kamaráda z Austrálie který si mě naslepo přidal do ICQ asi den po tom co jsem si ICQ založila a od té doby si přátelsky píšeme, jako obnovení kontaktu s lidmy které jsi leta neviděl a vidět třeba chceš je to fakt dobrá věc.

Ale VSN rulez! Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 29. leden 2009 10:22
Víš jaká jsem lama, a nejen ty, já tomu prostě nerozumím a neuměl bych to používat. Jak jsem viděl že registrace není v češtině, použil jsem tlačítko vpravo nahoře. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 29. leden 2009 10:23
Mr. Green A tak jestli tam opravdu chceš tak já ti s tou registrací pomůžu Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 29. leden 2009 10:46
Díky, ale opravdu nechci! Stačí mi to tady a jsem spokojený. Lepší partu bych těžko hledal
Jen žádnou paniku!!!!

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 29. leden 2009 18:04
Jak už tu říkal Jenda, pro ty lidi co tam mají přátelé jen třeba z VSN tak je to k ničemu, protože si píšeme tady Smile

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 29. leden 2009 18:06
Mr. Green hihi a pro ty co nemaj žádné přátele to je taky k prdu Mr. Green ale my se tam aspoň můžeme šťouchat Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 10 z 123