Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: čt 12. srpen 2010 22:12
No na té fotce na FB nic moc víc vidět není a kulicha jsi v Krkonoších neměl Podle čeho jiného tě mám poznat? Přece tu nebudu rozebírat naši společnou ložnici. Nemusí každý vědět všechno že?
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 13. srpen 2010 23:35
Už je tam skoro 102k...
citace:
Naše specializace je online komunikace a marketing na Facebooku. Fanoušci na Facebooku jsou jednou z klíčových věcí pro váš byznys. Můžete prezentovat firmu, obchod, web, produkt, restauraci, hernu, bar atd. Tvoříme zajímavé a přehledné Facebook stránky tak, aby na první pohled zaujaly potenciálního fanouška (zákazníka), ne jako většina obyčejných stránek na Facebooku, kterých je tisíce a fanouška nijak neosloví. Zajistíme tvorbu stránek, správu, reklamu, kampaně. Prozatím největší zastoupení našich zákazníků tvoří spokojení podnikatelé. Zahraniční firmy tento trend již dobře znají a díky Facebooku si drží konkurenci od těla. Stránky na Facebooku znatelně zvyšují prodej. Je jen otázkou času, kdy se tento trend dostaví i k nám. S námi budete o krok před konkurencí. Facelama@centrum.cz
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.