Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Filmy, co vas nezaujaly :(

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 21, 22, 23  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 16. březen 2009 21:13
Repo: Genetická opera - Příklad toho, jak se dá zajímavej nápad totálně zmršit. Provedení je fakt hrozný, ty komixový prostřihy by se ještě daly, ale písničky... snad 2 jsou celkem povedený... Zbytek je takovej, že buď slibně začne, ale pak najednou hraje něco úplně jinýho... Jako by se hudebníci nemohli dohodnout, co vlastně zahrát... A nebo prostě někdo řekne větu a ta má nějakou melodii, nerozumím jakej to má důvod... Zdálo se, že konec to všecko zachrání, páč to začalo jako slušný vyvrcholení, ale pak najednou šup a zas nuda jako před tim...
Nemůžu si pomoct, ale chvílema mi to trošku připadalo jako inspirovaný Bioshockem (slovo "cure" mi dokonce přišlo jako vystřihý z tý hry)... Nevím, nevím, jak to zhodnotit... tak to zaokrouhlíme na ty hvězdičkový a dám **... 40%
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 17. březen 2009 08:08
Mr. Green tyjo stejně je to zvláštní, já to úplně žrala a ty to takhle zhaníš Mr. Green Hudebně mi to přišlo geniální (hlavně táta/Repoman a Sarah Brightman) a trošku mě mrzí že to "téma" a celej obsah filmu asi moc lidí nepřitáhne, přece jen, kdo by se chtěl koukat na muzikál ve kterým chlápek lidem rve z těla vnitřnosti a děsně se u toho směje....
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 17. březen 2009 13:02
O tom to tu je, každý mám ejiný pohled na věc. Neznám zhola nic co Jenda napsal a citoval, ale spíše mne to motivuje abych se na to podíval.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 17. březen 2009 20:03
poslední dobou už mně ani ta televize nebaví Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 17. březen 2009 21:25
U-turn, naozaj neviem, či to mam zaradiť do tejto temy, alebo vedľa, lebo mam z toho dosť zmiešane pocity. Väčšinou pozeram filmy pre 10 % populacie (nemyliť si s 4 % klukmi Very Happy ), tj filmy, po ktorych uplne normalny človek nesiahne, či už pre ich symboliku alebo nelogicky dej. Ale toto bolo už aj na mňa moc d'oh! Pri tomto filme ma nenapada ine slovo ako bizardny, všetky tie postavičky, kto koho chce zabiť, komu o čo ide, či je Sean Penn naozaj taky tupec, ....
Na druhej strane uznavam, že asi to nebolo dobre pozerať o pol noci, ked už môj mozog pomaly hibernuje, ale ked to ČT1 dalo tak neskoro...
Zatiaľ to vidim na **, ak by som to zhliadol znovu menej unaveny, asi by to bolo viac Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 21. březen 2009 20:15
Půlnoční vlak - pokud máte rádi krváky se stupidním koncem, tak doporučuji. Pokud jste fanoušky úžasného spisovatele Cliva Barkera, podle jehož povídky je tato stupiďárna natočena, tak se tomu obloukem vyhněte. Povídka Midnight Meat Train je geniálně strašidelná a napínavá, s vysvětleným vyústěním, tenhle film je přesnou kopií povídky, ale nemá nic z její atmosféry a natáhnout krátkou povídku do 100 minutového filmu si samo říká o zbytečné hloupé nelogické scény.. a hlavně pokud jste to četli, tak už od začátku víte, jak to dopadne a vůbec se nebojíte, což se mi zatím nestalo u žádného filmu, u něhož jsem četla literární předlohu. Hodně krve pro nic Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 21. březen 2009 20:18
věřte nebo ne, ale když jsem otevíral tento topic, tak jsem si říkal, hlavně aby nikdo nepomluvil půlnoční vlak, protože si ho chci večer pouštět.. Very Happy čtu myšlenky.. Very Happy asi si teda pustím rači toho bonda Smile a ta kniha je teda dobrá a stojí za přečtení ? Smile

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 21. březen 2009 20:21
Peci pokud jsi to nečetl tak se ti to třeba líbit bude Mr. Green ale pro mě to nemělo logiku a bylo to takové.... ploché... jak to říct... zbytečnej film Mr. Green

edit: kniha se jmenuje První Kniha Krve, pak je ještě Druhá a Třetí, tuším že i Čtvrtá, jsou to sbírky Barkerových hororových povídek, pokud se rád bojíš...
Hey, hey apple!

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 21. březen 2009 23:04
no tak jsem prohlédnul ten vlak a teda blbost to celkem je, ale zase do flmů co mě nezaujaly bych to asi neřadil.. Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 22. březen 2009 16:16
Bathory: na konci jsem se málem rozbrečel... že už je KONEČNĚ konec. Jsou i nudnější filmy a větší kraviny, ale aspoň netrvají tak příšerně dlouho. Toho filmu jsem měl plný zuby už asi po půl hodině, ale on má 2 hodiny a 15 minut k tomu. A nejhorší je, že člověk má vždycky pocit, že je konečně už konec a on není. Brick Wall Brick Wall Brick Wall Doufám, že to na mě nenechá psychický následky.
Nevím vůbec jak hodnotit... Něco mezi odpadem a půlhvězdičkou... d'oh!
//uleželo se mi to v hlavě. I ten odpad je pro to moc dobrej.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 9 z 23