Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Filmy, co vas nezaujaly :(

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 21, 22, 23  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: ne 22. březen 2009 18:54
Jak vykrást banku - pro mne dost nezajímavé a nudné, v půlce jsem musel vypínat..

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 18:23
Utajené bratstvo, tak neuveriteľnu p***vinu snad nemôže natočiť ani šimpanz d'oh!
Absolutne trapny film, hodina a pol života sa da premarniť hociakym inym spôsobom, ktory by bol určite lepši, odpad je pre tento film kompliment Brick Wall
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 18:46
ginzo napsal:
... nemôže natočiť ani šimpanz d'oh! ...

Tys viděl na ČSFD obrázek toho režiséra? Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 21:33
No až teraz a aj keby som videl, nie som taky rasista, aby som to napisal Wink
Zasláno: pá 10. duben 2009 10:44
Včera Allien vs Predator, nemôžem povedať, že ma to vyslovene sklamalo, ale čakal som viac ako dve pozerateľne bitky Think
Uvod o ničom, scenar je fakt tupy a dal by si cely zhrnuť do dvoch viet, ked pridu predatori konečne niečo, sceny o prežitie asi na 5 min, pretože hned je takmer po všetkych,...
A zaver, ked sa enviromentalistka spoji s Predatorom je vyslovene vysmech celeho filmu, hlavne s "hustymi" zbraňami-hlava votrelca ako štit a kopia z jeho chvosta Rolling Eyes

Čakal som, že boj o prežitie bude dlhši, už sa to rysovalo na Kocku, hoci dopredu je každemu jasne, kto prežije Think
V uplnom zavere som sa nudil až tak, že som si začal všimať chyby vo filme.
Takže za mňa **, dve pozerateľne sceny, dve hviezdičky; hoci strata času to nebola, doslova oddychovka Smile
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 10. duben 2009 12:11
Kdyby tam těch koukatelnejch scén bylo 6, tak dáš 6 hvězdiček? Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 10. duben 2009 12:40
Ty musiš mať vždy posledne slovo pri mojich hodnoteniach Mr. Green
Pôvodne som chcel dať ***, ale ked som videl to, o čom pišem v spojleri, tak už to bola iba parodia.
A na druhej strane si to nezasluži len *, takže preto take zdôvodnenie Wink

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 10. duben 2009 22:57
Grizzly Park Very Happy
strašná kravina s příběhem použitím snad 100000x .. parta teenagerů je v lese a něco, v našem případě medvídek pů je tam pozabíjí.. Very Happy
dávám * za týpka s hakenkreuzem na rameni, který se stejně nakonec sfetuje a splete si kamaráda v kostýmu se skutečným grizzlim a zřejmě umře.. Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 12. duben 2009 14:27
Nenarozený - Kdyby u toho bylo parodie, tak se to trošku i chytá. Smile Už při čtení toho textu na ČSFD jsem se musel smát a podobně tomu bylo i při filmu. Ale přišlo mi to divný, některý věci tam vysvětlovali tak polopaticky až to bolelo a některý jsem zas vůbec nepochopil (třeba ten konec). Mr. Green Ale jinak to celkem šlo, ty ** na to sedí Smile 40% Wink

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 14. duben 2009 12:51
Tohle je Sparta! - slovy mojí maminky "hrozná prča," podle mě naprosto nudný, trapný a nevtipný pokus o vtipnou parodii, ztráta času... Ještě že aspoň ta Carmen je kus Slinták
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 10 z 23