Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 18:23
Utajené bratstvo, tak neuveriteľnu p***vinu snad nemôže natočiť ani šimpanz
Absolutne trapny film, hodina a pol života sa da premarniť hociakym inym spôsobom, ktory by bol určite lepši, odpad je pre tento film kompliment
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 21:33
No až teraz a aj keby som videl, nie som taky rasista, aby som to napisal
Zasláno: pá 10. duben 2009 10:44
Včera Allien vs Predator, nemôžem povedať, že ma to vyslovene sklamalo, ale čakal som viac ako dve pozerateľne bitky
Uvod o ničom, scenar je fakt tupy a dal by si cely zhrnuť do dvoch viet, ked pridu predatori konečne niečo, sceny o prežitie asi na 5 min, pretože hned je takmer po všetkych,...
A zaver, ked sa enviromentalistka spoji s Predatorom je vyslovene vysmech celeho filmu, hlavne s "hustymi" zbraňami-hlava votrelca ako štit a kopia z jeho chvosta
Čakal som, že boj o prežitie bude dlhši, už sa to rysovalo na Kocku, hoci dopredu je každemu jasne, kto prežije
V uplnom zavere som sa nudil až tak, že som si začal všimať chyby vo filme.
Takže za mňa **, dve pozerateľne sceny, dve hviezdičky; hoci strata času to nebola, doslova oddychovka
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: pá 10. duben 2009 12:40
Ty musiš mať vždy posledne slovo pri mojich hodnoteniach
Pôvodne som chcel dať ***, ale ked som videl to, o čom pišem v spojleri, tak už to bola iba parodia.
A na druhej strane si to nezasluži len *, takže preto take zdôvodnenie
Grizzly Park
strašná kravina s příběhem použitím snad 100000x .. parta teenagerů je v lese a něco, v našem případě medvídek pů je tam pozabíjí..
dávám * za týpka s hakenkreuzem na rameni, který se stejně nakonec sfetuje a splete si kamaráda v kostýmu se skutečným grizzlim a zřejmě umře..
826 606,- VK
Zasláno: ne 12. duben 2009 14:27
Nenarozený - Kdyby u toho bylo parodie, tak se to trošku i chytá. Už při čtení toho textu na ČSFD jsem se musel smát a podobně tomu bylo i při filmu. Ale přišlo mi to divný, některý věci tam vysvětlovali tak polopaticky až to bolelo a některý jsem zas vůbec nepochopil (třeba ten konec). Ale jinak to celkem šlo, ty ** na to sedí 40%
Tohle je Sparta! - slovy mojí maminky "hrozná prča," podle mě naprosto nudný, trapný a nevtipný pokus o vtipnou parodii, ztráta času... Ještě že aspoň ta Carmen je kus
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.