Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Filmy, co vas nezaujaly :(

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 21, 22, 23  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 00:48
ale nejsou tam ufoni, ale upírky
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 00:53
To mi došlo, ale prostě ten název je takovej úchylnej Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 01:05
to je na tom to jediny zajímavý Laughing
NoArtist / NoName

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 31. červenec 2009 12:54
Striptiz, taka mila kravina. Mila za niektore Moorovej sceny a kravina kvôli deju Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 4. srpen 2009 11:41
Příběh žraloka - pouštěli to v autobuse. Já to sice nesledoval a pouštěl jsem si raději muziku, ale občas jsem mrknul na tu obrazovku a... s*aly mě už jenom ksichty těch blbejch ryb. Smile
Zasláno: pá 14. srpen 2009 18:25
Těžko říct, kam s tím...

Město duchů - taková milá oddechovka, není to špatný, pěkně se na to kouká, člověka to nenudí... Ale na druhou stranu je to jeden z těch filmů, který člověk vidí jednou a pak už po nich znova nezatouží a zapomene... Ale jinak dávám asi tak 60%
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 27. prosinec 2009 21:00
Včera som videl toto, jeden z tych filmov, na ktore som videl trailer, ked vyšiel a tak som sa naň celkom tešil. Ale pripadalo mi to tak, ako keby jadro usekli niekde na začiatku, preskočili to podstatne a zrazu hop, koniec...
Damu mu **, jedna za Omegy Speedmaster a otvoreny product placement a druhu za Megan Cokxxx, pardon Fox Very Happy

A dnes to bola tato pí*ovina, tak o ničom film som už davno nevidel Mr. Green Bracho, nerobim si srandu, na začiatku to bolo take krasne, ale odkedy sa tam objavil ten gay, bolo to len horšie a horšie, ten užasne vtipny poučny zmysel bol važne trapny a aj hra na rodinu na konci. Ked sa stala prva nehoda, hned ma napadol Tim Burton a čo sa nestalo, on to fakt režiroval Mr. Green
Znovu dam ** za tych par dobrych hlašok, ako ta o kanibalizme a za nadherny, doľava orientovany uvod Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 3. leden 2010 23:16
Prodám šéfa Zn. Spěchá .

I když to mělo pár slušných momentů, tak jsem nikdy něco tak trapného neviděl. I přestože jsem se při tom učil, tak jsem to nevydržel dokonce.
NoArtist / NoName

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: út 19. leden 2010 22:45
Nářek duší
španělský horor, na pohled celkem pěkný, herci to moc neuměli a připadalo mi, že je tam dost zbytečných záběrů.
Teď koukám na csfd, má to jen 55 procent, nechápu proč to tata vypaloval Brick Wall
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

patokorela (+4)
Profesorka
Ženská
Ženská

Věk: asi 36 let
15 502,- VK
Zasláno: pá 22. leden 2010 23:53
Think hm nejhorší filmy .... těch už bylo ... uvedu ty na který si vzpomenu ----> Grizzly park, hory zalité krví, hory mají oči 1,2, paranormal activity, 8mm 2, jánošík, kozí příběhy, moje sestra vlkodlak 1,2 , sněženky a machři po 25 letech (tak tohle byl film za trest a to jsme šly s kámoškou na premiéru ... to radši budu sedět ve škole než to vidět znova), stáhni mě do pekla ..... a dál už zatim nevim Rolling Eyes

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 12 z 23