Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Filmy, co vas nezaujaly :(

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 31. červenec 2010 22:54
Tak vieš, uplatnili rovnicu
citace:
Ruske x sci-fi = supercharged Volga
Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 31. červenec 2010 22:57
No jo, jako ono by to třeba nebylo tak strašné. Ale prostě kopie ze všeho možného. Laughing A hlavně klasika na konci - hlavní hrdina má holku, zachraní svět (moskvu), padouch zemře. Brick Wall Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 31. červenec 2010 23:06
Presne tak, mať přitulku je strašne klišé Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: so 7. srpen 2010 10:21
The Box - nepodařilo se mi přesvědčit manžela aby to nestahoval, takže jsem se na to teda koukla. Ne, ne a ještě jednou ne. Cameron Diaz moc nemusím, když už, tak v komediích, tady se pořád tvářila jakoby měla umřít a vypadala tam o 20 let starší než je. Mardsenův příšerný účes možná korespondoval s dobou ve které se t odehrávalo, nicméně by se s tím hodil spíš do komedie. Začátek poměrně zajímavý, ale jen do té doby, dokud to nezmáčknou. Pak je z toho podivná směsice sci-fi, thrilleru a já nevím čeho ještě, zakončená přehnaným koncem, který pro mě ani nebyl rozuzlením celé té "krabičkové záhady," spíš jsem to hodně nechápala. I když hlavní myšlenka filmu je poměrně jednoduše pochopitelná, tak si myslím že se to dalo zabalit do mnohem lepšího příběhu nebo to aspoň nezaplácávat podivnými rádoby sci-fi mysteriózními prvky. Ne, ne a ještě jednou NE!!!
Hey, hey apple!

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 7. srpen 2010 11:09
Nestacilo proste napsat, ze to byla pico.ina? Mr. Green
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: so 7. srpen 2010 13:35
Mr. Green ne Mr. Green To že mě se to nelíbilo neznamená, že to byla pí*ovina, třeba je i dost lidí kterým by se to líbilo Mr. Green
Zasláno: ne 12. září 2010 17:22
Robin Hood - skoro 2,5 hodiny NUDY Sad Film jako takovej by se mi možná i trochu líbil, kdyby to nebylo "postavený" na Robinovi Hoodovi, ale bylo by to o úplně jiných lidech (ale to by asi nikoho nebavilo). Když jsem byla malá tak nějakého Robina Hooda dávali v nějakém Studio Rosa nebo v něčem takovém a to bylo boží, nebo i ten film s Kevinem Kostějem byl dobrej, ale toto prosím ne....
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 25. říjen 2010 19:00
Spider-plant man - příšerná kravina a slátanina... A a to tam hrajou takoví jako třeba Rowan Atkinson, Simon Pegg nebo Nick Frost Sad
Ale má to i plus: aspoň to není moc dlouhý. Dohromady asi čtvrt hodinky Mr. Green
Zasláno: po 6. prosinec 2010 12:29
Číslo 9 - Ne, že by to byla nějaká faktická hrůza. Ale čekal jsem od toho mnohem víc, hlavně proto, že je pod tím podepsanej i Tim Burton... Ale bylo nějaký slabý. Resp. bylo to docela dobrý, ale najednou to skončilo. Přišlo mi, jako kdybych viděl jen půl filmu a pak najednou titulky. Jenže stopáž na CSFD odpovídá tomu, co jsem viděl... Sad Ani fullHD rozlišení to nezachránilo...
3/5
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: po 6. prosinec 2010 12:35
Čarodějův učeň - podobná krávina jak ten Černý blesk který sem tady před nějakým měsícem postoval. Vlastně skoro uplně to stejné, když si to tak uvědomím. Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 14 z 23