Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Filmy, co vas nezaujaly :(

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 21, 22, 23  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: ne 7. říjen 2012 13:29
Asi vás někdo chtěl proslavit. Já to, bohužel, taky nebyl Mr. Green Po úžasným traileru jsem taky čekal něco víc jako jenda^^. Čekal jsem nějakou gradaci, co se týče krve a ono nic. Jen titulky. Evil or Very Mad
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 21. únor 2013 22:14
Fargo - taková krávovinka, pár černých humorných scén, nicméně celé je to takové utahané.

Polski Film - kravina na ntou, děsná hovadina.. Ale má pár dobrých záseků. Jenže to je tak všechno, jinak je to celý o ničem. Celý je to takový zmatený a zpatlaný dohromady...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 2. duben 2013 22:41
Hobit: Neočekávaná cesta - ten příběh byl tak řídkej a nastavovanej takovou hromadou vaty, až to nebylo vůbec hezký. Až budou vydaný všechny tři tříhodinový díly, třeba to někdo sestříhá na jeden 90minutovej film a pak to bude moc fajn. Takhle to bohužel hrozně ubíjí takový věco jako scéna, kdy si Glum s Bilbem dávají hádanky, která trvá 15 minut, a je tam vlastně jen proto, aby byl film delší (a aby se to nějak propojilo s Pánem prstenů).
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: pá 28. červen 2013 23:40
Naprosto mě rozladilo Thick of It. Větší sračku jsem dlouho neviděl. Není to vtipný, je to jen samé shit, fuck, trapasy a řvaní. K tomu kamera jako od opilého námořníka. A to jsem se na něj tak těšil. Prý "Jistě, pane ministře" 21. století. Nebe a dudy.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 7. srpen 2013 18:18
Pan Popper a jeho tučňáci - taková normální rodinná americká komedie. Jim Carrey tam není ani nějak extra vtipný, všecko probíhá tak, jak by se dalo čekat a malý spoiler
když na konci Carrey najde pod skříňkou dopis od svého táty, tak se dočte, že se má o tučňáky dobře starat, i když mu otec poslal tučňáka jednoho a ty ostatní si omylem objednal sám
 .
Podle ČSFD byli na hlavní roli původně zamýšleni i jiní herci jako třeba Jack Black - ten by se tam podle mě hodil mnohem víc, ten totiž obvykle hrává v takových polostupidních filmech. Smile
Zasláno: po 26. srpen 2013 20:32
Jsem vám tady ráno psal zas nějaká hodnocení a samozřejmě mi v půlce spadla Opera. Zkusím to ještě jednou a jestli to znova nevyjde, půjdu do Sprostomluvy.

Velký Gatsby - to muselo stát peněz a přitom taková... Stylizace mi připadala ze začátku zajímavá, jenže časem to spíš rušilo, rychlejší scény byly kvůli strakatosti a rozmazanosti nepřehledné, ve zbytku to bylo jen furt nějaké tlachání o vztazích. Navíc jsem nevěděl, komu mam vlastně fandit, kdo je dobrý, kdo je zlý. A vlastně doteď ani nevím. Ten spiderman, kdo to vypráví, tam navíc je fakt jen proto, aby vyprávěl, v celým příběhu jinak pořád akorát stojí a blbě čumí. (2,5/5)

Pár nenormálních aktivit - Trošku to připomíná ty opice, které nakonec napíší Shakespeara. Když se ve filmu hodinu a půl opakují vtipy na prdění, homošukání nebo hulení, tak prostě pár z nich bude nakonec i vtipných. Ale možná je chyba ve mně, možná jsem jen rasista, když mi nepřipadají vřeštící černoši s amokem vtipní sami o sobě. (1,5/5)
Zasláno: ne 6. říjen 2013 20:44
Nevědomí - Ne, že by to byla taková pohroma, ale přijde mi, že ten hype, co kolem toho filmu byl, nebyl až tak zaslouženej.
Ke konci, když už bylo jasný, kdo je hodnej, a kdo je zlej, mi přišlo, že se ti "špatní" chovali schválně tak, aby to pro hodný dobře dopadlo. Tím myslím hlavně to, kdy si svou pracovnici zabijou, a chlápka, kterej jednoznačně tuší podraz a chce s ním něco udělat, nechají na živu a ještě si ho pozvou na svou mateřskou loď.
  Na druhou stranu je to na jedno podívání prima. 3/5
Zasláno: st 9. říjen 2013 09:01
Hitchcock - Film o Hitchcockovi a o tom, jak probíhalo natáčení filmu psycho. Celý film tak nějak uplynul, nijak neurážel, ale ani neoslňoval. Psycho jsem neviděl, ale podle toho, co bylo v tomhle filmu, mi přišlo, že Psycho je jenom ta jediná slavná scéna ve sprše. Celkově z jsem z toho měl takový "meh" pocit. Naprostý šedý průměr. 2,5/5
Zasláno: čt 17. říjen 2013 18:56
Málo sledujete filmy... Mr. Green

Zprávař - jsem si myslel, jak to bude geniální dílo, když je z toho tolik různých memů a gifů.
Obrázek

Celkem to ubíhalo a i to v rámci vesmíru toho filmu dávalo smysl, ale že bych se moc smál se říct nedá.
Obrázek

Christina Applegate ale byla krásná. Slinták
Obrázek
  3/5

Spaceballs - někde jsem nedávno četl, jak to je geniální komedie a parodie a i když je 25 let stará, tak by měli natočit druhý díl. Za sebe říkám: raději ne. Zas tak úžasně vtipný mi to nepřišlo - no spíš skoro vůbec (ale lepší jak Kameňák, to zase jo) a bavilo mě to asi tak stejně jako Star Wars, který to paroduje. 2/5
Zasláno: ne 20. říjen 2013 20:39
Muž z oceli - kdyby byl celý film podobný tomu, co je v první půl hodině, tak se v tom nebude dát absolutně zorientovat a tím pádem to bude plno lidí obdivovat a milovat podobně jako třeba Pulp Fiction.
Ale ono to na sebe pak začne navazovat, takže je vidět, jaká je to nehorázná blbost. Jedním šmahem se zničí půlka New Yorku a nikdo nic neřeší, ale pak se věnuje hrozná síla zachránění jednoho člověka pod sutinama, který ani není nijak důležitý pro děj. Problém je, že tohle ani není ten typ filmu, kdy člověk prostě vypne a užívá si výbuchy a ničení. Toho je tam plno, jenže proložený stejným množstvím vážných scén, plných principů a rozervanosti supermana, kdy s ním chcete soucítit, ale pak vám dojde, že právě zabil pravděpodobně tisíce lidí a s tím nemá problém.

Prostě působí to blbě i jako vymejvačka i jako vážnej film. A kdyby do toho nenarvali tolik milionů na efekty, tak to bude o prdu naprosto. 2/5
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 16 z 23