Zasláno: pá 8. květen 2009 00:21
Takže sľubovane, novy film je na konci
Harry Potter a tajomná komnata-tento diel je ešte dosť detsky, ale da sa to pozrieť, celkom odychovka ***
Harry Potter a Fénixov rád-o niečo lepšie, dialogy aj na zamyslenie ****
Da Vinciho kód-absolutna kravina, hodilo by sa to skôr do susedneho vlakna, ale neche sa mi to rozpisovať na niekoľko prispevkov, dej je taky užasny, že autor si povedal takto by to mohlo byť a dalej sa nestaral, za mna * za zopar normalnych scen.
Tais-toi-možno som to tu už pisal, tiež odychovka ***
Ľadové ostrie-dalšia neuveriteľne kravina, ešte horšia ako ten Da Vinciho kod, odpad.
A na koniec
Milionar z chatrče-pred časom som tu pisal, že by som to chcel vidieť, zhodou okolnosti to hrali v kine na trajekte, ale tak my sme mali noťas a tento film na DVD, tak im tie 3 libry môžem okakať
Zo začiatku to vyzera na dokonaly film, ale od chvile ked idu pre Latiku pre mňa začal upadať, koniec mi pripada až priliš naivny (ten uplny), ale zase scena vo vani na mňa pôsobila veľmi dobre, dalej vyzdvihujem realne zobrazenie indickych slumov a nepritomnosť bollywoodovych prvkov, teda až na titulkove zabery. Očakval som od toho naozaj viac, v konečom vysledku to vyzera viac ako dobre, ale naozaj, ked sa na niečo veľmi tešim, tak ma to sklame, už nebudem očakavať od filmov/albumov nič
Takže su to ****