Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Filmy, co vas zaujaly :)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 136, 137, 138  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: po 9. srpen 2010 12:04
Já tyhle (3) knížky pořád přerovnávám, protože jsou na okraji pultu a každej do nich vráží Mr. Green ale to je dětská knížka ne? Tý brdo člobrdo! Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 9. srpen 2010 12:08
Mr. Green Není to dětská knížka Mr. Green Znáš Prevítem snadno a rychle? Masakr knížka a není pro děti Mr. Green Vypráví to miminko, které buzeruje a masakruje svoje rodiče. A že to "napsalo" miminko, neznamená že je to pro miminka Mr. Green Poseroutka je srandovní i pro dospělé Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 12. srpen 2010 22:26
Dva posledne videne filmy

V for Vendetta, myšlienkou veľmi dobry film, atmosfera vynikajuca, dobry scenar, ale tak do*ebany koniec som ešte nevidel....to čo hovori Natalie Portman v poslednej replike je tak nechutne trapne pateticke, že sa uplne stratil pôvodny vyznam... Viac ako *** tomu nemôžem dať.

Naopak druhy film bolo uplna mnamka od začiatku až do konca...videl som už zopar inych filmov so starym Clintom a hoci všade hra viac-menej tu istu postavu, každu mu žeriem. A tu, hoci je myšlienka jednoducha a všetko zapada do seba rovnako ľahko, nenudil som sa ani sekundu, hoci tam nie je toľko akcie. Navyše, toto je prvy film, kde som "pozeral" aj zaverečne titulky, pesnička na konci sedi ako riť na šerbel. Neni o čom ***** Applause
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: st 18. srpen 2010 02:43
Tak jsem právě po nějaké době opět zkoukl Vykoupení z věznice Shawshank ... prostě jeden z nejlepších filmů co znám, a to jsem jich viděl nemálo. Mimo to mě v poslední době uchvátil Ctihodný občan. Jenom škoda že to nedotáhl do konce...
Filmy co zmiňuje výše Ginzo jsou taky fajn, Gran Torino obzvlášť stojí za zkouknutí.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 25. srpen 2010 21:07
včera hrál "posledí traper" pěkný odpočinkový film
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 26. srpen 2010 07:10
Počátek - BĚŽTE NA TO!!!! Miluju filmy od Nolana, ale toto pro mě překonalo i Dokonalý trik! *****
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 26. srpen 2010 07:27
Chtěl jsem na to jít, ale nedávají to v pátek. A když jsem se o tom zmínil na jednom fóru, tak mi řekli, že na to nemá cenu chodit... Takže asi tak... stáhnu si to, až bude dvd rip. Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 26. srpen 2010 08:27
já bych na to i šel, kdyby to u nás dávali...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 26. srpen 2010 19:48
otec "koupil" kinorip, takže jsem z toho videl pár vteřin a na první pohled to vypadá obyčejně. ALE.... každý to chválí, takže ybch si na to taky zašel, nebo počkal tak dlouho jak Jenda Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 26. srpen 2010 21:42
Ten film je výbornej v tom, že je hrozně "průhlednej," pořád víš o co jde a nikdy se nezastavíš s myšlenkou že nevíš co se děje, a i když je ten děj poměrně složitej a zmatenej, tak se v tom kupodivu nikdy neztratíš a celou dobu to má spád a logiku. Konečně možná začnu mít ráda i DiCapria Very Happy
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 115 z 138