Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 3. leden 2010 22:58
Ja nie, to ma považuju ostatni
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: ne 3. leden 2010 23:00
Pišem o tom na predchadzajucej strane
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 01:14
Včera som videl Killa Billa a teraz mi tu beži dvojka, vidim ich spolu asi tretikrat, ale je to dosť rozporuplne. Dokonale spracovane, dokonaly dej, Tarantino, ale mne sa vôbec nepači ta syrovitosť rozpravania.....ale iba som filmu nekrivdil, tak *** pre oba
68 462,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 01:29
Chcel som ti napisať, že si pedofil, ale potom ma napadlo slovo gay a nevedel som si vybrať, tak ti neviem poradiť
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 23:23
Hlavně mě potom nekamenuj když se ti to nebude líbit
Líbí se mi na tom, že to pěkně zapadá a taky, že si s tím dali práci a v pozadí se dá nacházet plno odkazů na číslo 23, pak už jsem ho hledal pořád
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.