Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 6. duben 2008 09:49
Od Soumraku do usvitu, moc jsem na to nekoukal, ale ke konci to byla pekna kravovina jak se tam najednou zjevili ty upiri, ukousavali hlavy, ruce, nohy. Jeste nez to skoncilo tak jsem to vypnul a sel jsem spat. Na podobny blbosti se koukat nebudu
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 6. duben 2008 13:00
Ted jsem se dodival do ty doby nez to zaclo o tech bankach, a musim rict ze to je opravdu povedeny dokument, sice ta cast o nabozenstvi trochu nudna pro mne, ale zajimava, koukal jsem se. Nejvic mne brala cast o terorismu, nebo spis o utokach na WTC apod.
mě se právě hrozně líbilo to o tom náboženství jak je tam nádherně ukázaný že je to všecko jedna veliká pikačuovina
Teď jsem zkoukla DOGVILLE - DOKONALEJ FILM!!! Nádherná ukázka toho jaký jsou lidi svině a jak vás jsou schopný využít a vyždímat uplně do mrtě bez jakejchkoli výčitek nebo svědomí, strrrrrrrrrašně se mi to líbilo a navíc je to špičkově natočený
Zasláno: čt 10. duben 2008 07:23
Sweeney Todd, konečně náááádhera, v kině asi 8 lidí, filmek báječnej
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.