Max Payne
no takový průměrný až podprůměrný film, nic jsem od něj neočekával a nic jsem taky nedostal.. radost mi udělala akorát stejně jako v Hitmanovi ukrajinka Kurylenko..
těším se na Quantum of Solace, tam by měla mít hlavní roli..
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: út 3. březen 2009 21:54
Tak jsem koukl na Wall-E s titulkama a přišlo mi to úplně skoro stejný. Jen to Íííívááá bylo hrozný, Ééévááá je lepší A taky v originále Vall-I neřekl "ach jóó", nejroztomilejší dvě slova z celýho filmu. Místo toho jenom něco zabrblal
Zasláno: st 4. březen 2009 02:45
Shaolin fotbalista - pěkná a vtipná parodie... Sice místama trochu ztrácí tempo, ale jinak moc dobrý, hodnotím 9 (z 10)
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 4. březen 2009 11:05
Mne to prišlo trapne už prvy krat
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: st 4. březen 2009 13:07
Já myslim, že na ten film musí mít člověk rozpoložení. Já ho zrovna mě, proto jsem na něj kouknul, už dřív jsem viděl kousek v televizi, tak jsem věděl, co mě čeká.
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.