My děti ze stanice Zoo, dneska nám to pouštěla učitelka v rámci vyuky NJ a musím říct fakt síla, tohle by měli na školách pouštět, místo těch trapných videí, kde je nějaký, co možná fetoval/uje a ani není vidět jeho obličej, mluví, jak je rád, že se z toho dostal a pak nějaký pan doktor, co tam o něčem mele a nikoho to nezaujme.Za mě *****.
Thompsone, doporučuju přečíst i knížku, mě totálně rozsekala, film jsem viděla až po přečtení a nezdál se mi tak dobrej, teda JE dobrej, knížka jde víc do podrobna a je to fakt masakr!!!
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 20:44
No tych feťakov je v Nemecku teraz ešte viac, najviac v celej Europe a o tom je ten film, o ktorom som pisal na predchadzajucej strane.
Inak pozrel by som si to, diky za tip
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
V poslední době co jsem viděl a stojí az řeč jsou filmy Knowing / Proroctví (3,5/5), Push (3,5/5), Day the Earth Stood (3/5).. i když všechno takové průměry spíš, už dlouho jsem nenarazil na film, který by mě nějak extra zaujal/překvapil..
Ale horor který mě celkem zaujal byl Martyrs. Ginzo by tomu určitě rozuměl i bez titulek...
Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: po 6. červenec 2009 20:33
ICE AGE 3 CZ 3D - Bomba záležitost. Byl jsem na 3D poprvé, vždy jsem radči bral klasiku ale bylo to super, sice mě opět trhal žíly ten dabing ale co se dá dělat, dopadlo to líp než u Transformers 2, tam ten dabing úplně zabil celej film a Démoni taky ušli ale na Šifru to nemělo alepokud ICE AGE u mě získala cca 85% tak Transformers 2 tak 70% a démoni kolem 60% nyní se těším na "Nepřítele státu"s Deepíkem
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Já jsem se tedy u Andělé a démoni dost nudil.. Stejně jako Šifra mistra Leonarda to bylo takové natahované, pro mě nezajímavé.. prostě nudné no.. ale neříkám, že špatné, to rozhodně ne..
Já nevím no, MYSLÍM SI, nemůžu to tvrdit na 100%, protože taková situace nenastane , že kdybych nečetla tu knížku, tak bych byla úplně v pr*eli a nevěděla bych o co jde
to že jsem věděla o čem to je a co bude teď následovat, a kde je ten další unesenej kněz, to mi právě dávalo velkou dávku toho napětí jakože jak to vizuálně zpracovali, jestli bude ten chlap opravdu hořet apod., proto se mi to fakt moc moc moc líbilo. A ještě to spojení s tou vědou, a ten výbuch, podle mě boží...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.