ok, dik, zkusim jeste pohledat na guglu a uvidimejinak pradani strojek, na vanoce budu kupovat i lepsi objektiv, skoda jen, ze bude drazsi nez samostatnej pristroj
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: po 14. duben 2008 07:23
ja se o optiky zajimam jen coby prodejce... stale mi vadej ty sileny ceny... takze jen prihlizim a prodavam jinak osobne se tesim na TZ-50 to bude nastupce me stavajici FX-3
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Tak jsem si dnes udělal radost a koupil jsem si na dovolenou do Paříže nový foťák Canon PowerShot S5 iS + SD 2GB. Pravda, koupil jsem ho v Praze, ale jen o 300Kč dráž, ale to mi nevadí, protože bude lepší domluva při případné reklamaci. zatím jsem toho oc nevyfotil. Mám ho cca 2 hod.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Večer sem dám pár fotek ze včerejšího koncertu. Seděl jsem na druhé straně haly a mám fotku jako bych byl 5m od pódia! A BEZ BLESKU!!!!! Velice dobrá investice.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
ten ultrazoom sem driv taky chtel, ale po tom co zrcadlovky tak zlevnili tak sem sel do toho. vyhoda ultrazoomu je fakt to priblizeni, je fakt moc dobry, a tusim ze ma i vyklopnej displej, co? Jo jina ten problem s tim commanderem sem vyresil cteckou karet
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.