Zasláno: po 11. říjen 2010 12:56
Ách jo, nemám co dodat.

Ale přeci jen, vážně..
Ty vidíš jak jsou všichni slušní/neslušní někde pod zemí v metru, ale jak to vypadá na tribuně už nevíš že? Že ti, kteří přijedou fandit jsou bezpečně oddělení od ostatních.

Takže ty kecy, které každý říká, když se řeší proč jsou české stadiony prázdné, že je to proto, že se tam lidi bojí chodit jsou pro mě neskutečná trapárna a výmluva na to, jak jsou češi líní a radši si sednou doma na prd.el a pustí to svým dětem v televizi.
Obzvlášť v dnešní postižené době Moderního fotbalu, když jsou na stadionech sektory pro teenagery, pro rodiny, pro kuřáky, pro nekuřáky, vytápěné tribuny a nevím ještě jaké další kráviny, si člověk může vybrat a jít si pohodlně sednout na tribunu, koupit klobásu a pití a podívat se na fotbal, a to že každý tým má třeba skupinu, která někde jezdí a dělá bordel se té dotyčné rodiny nemusí vůbec týkat a nemusí ji to zajímat. Kdo chce jít fandit, může jít fandit, kdo se chce jtí jen v klidu podívat, tak má taky možnost, při které se nemůže nic stát. Děti nemám, ale já bych třeba taky holku nevzal do sektoru vlajkonošů, měl bych strach, ale to neznamená že bych měl strach vzít ji na fotbal.
A vůbec, nic o mě skutečně nevíte, v životě jsem na fotbale nic nerozbil, a kdyby jo tak se rozhodně necítím jako hrdina. A policejní buzerace a nepřiměřené zákroky je další kapitola Moderního fotbalu a proti tomu, co se nám poslední dobou stalo už byli učiněné právní kroky a podaná hromadná žaloba, ale to nevíte, nevíte skutečně co se kde stalo, vy vidíte jen ty "hovada".