Zasláno: ne 4. duben 2010 16:59
Tak dnes jsem si dal sám 3 kešky.
První byla dost hardcore. V popisu bylo několik cest a já si vybral tu pro "skalní geocachery"... Měla sklon asi 40° a málem to se mnou šlehlo. Byla to nějaká downhillová cesta, tak jsem usoudil, že je nejspíš mimo provoz, protože něco takovýho může sjet jedině magor... No, tak jsem nahoře 2 magory potkal
Taky jsem zjistil, že GPS důvěrovat můžu, protože mě furt vedla do skal, o čemž jsem si říkal, že je to blbost, a nakonec nebyla.
U druhý kešky jsem GPSce tedy důvěřoval a to byla chyba, protože keška byla 25 metrů od místa, který mi GPS ukázala (ale spíš bych ti tipnul na chybu zaměření autora, protože i při několikátým obcházení ze všech směrů mě to navádělo furt na stejný místo)
No a poslední keška byla naprostá pohodička, skoro lehárko. Jdu po cestě, koukám na šipku 10 metrů, 8, 5, 3, 2, 1, zvednu oči a vidim kešku.
BTW neexistuje nějaká webová služba na generování těch statistik do profilu? Vim, že to jde s MoZiGo nebo tím GSAK, ale to se musí všecko stahovat. Není něco, kde zadam svoje GC jméno a heslo a ono to chvíli bude chroupat a nakonec mi to na gc.com do profilu hodí aktuální statistiku?