Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 8. květen 2010 21:33
No jo, tak třeba dneska jsem ulovil jen jednu keš, ale fakt nechápu, proč tam byla. Na tom místě nebylo absolutně nic zajímavýho (snad jenom to, že okolo nás proběhly srnky). Budu si muset pročíst listing, jestli jsem jenom něco přehlíd a nebo to bylo fakt o ničem.
nieeeeeeeee tie najlepsie kesky uz niesuuuuu pred tyzdnom boli a iba tak uz niesu- je to mozne???
sak stale tam boli.............. som si planoval... ale preco zrusili zrovna tie co su pri mojej skole a pri mojom dome (2km) uz su iba mysteryyy sak niektore boli pred tyzdnom znova ,,opravene"... a hralo sa dalej a ani nie su archivovane a ani docasne zrusene... iba nie su na mape, cize neexistuju aspon ze som sa stal fanusikom VSN na fb
len ze ohladom tych zmiznuti... toto som nasiel v jednom logu jednej skryse:
mozno je dobre, ze sme tych vandalov nezastihli bo stepet a kuzelky boli odhodlani na brutal, len neviem aku by to malo dohru (zakon). Mrzi ma len, ze sa najdu taki chudaci, co nevedia ako nalozit s volnym casom. Ked sme isli potom zo stanice este po nejake kesky do mesta, nenasli sme ich, mozno aj to je praca tychto obmedzencov, skontrolujte si kesky v ZA, Lufo, dikla-team
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.