tu je muj seznamek z geocoinshop.de suncompass tam mam taky a tohle je muj prvni zverejnenej prcek s poslanim, jen zatim porad lezi doma protoze jsem mu jeste nenavrhl pruvodku
A kdepak asi tahle mrcha lezi?? aaaano na dosah kesce Status: odlozeno
tos mel dat, sem se ucil na kurzu preziti ze je i moc chutna, staci vzit nakej pevnejsi klacek, chytnout tim klackem za hlavu, druhou rukou za ocas a priskrtit klacek, aspon bys mel veceru, jinak nasa zmije neni smrtelna, staci si dat silny kafe a ses v pohode
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
Kua pořád ji nemůžu vyřešit....http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=cdebe876-872c-4d3a-bc2b-f50ce64f66a9
Do toho žlutýho se mají doplini slovo/a, z toho pak dostat souřadnice první bude asi P, protože P je 16 a 16-12=4.Slovo na 10 písmen neznám .Prý to má souviset s tou písní...
EDIT: Asi to už mám
EDIT2: Vyluštěno, pudu se tam podívat....
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 13. červen 2009 20:16
Tak mám první mysterku/puzzle a první cache, na kterou jsem šel sám
Hádanka byla v pohodě jako puzzle, jenom jsem nějak moc neměl, kde je skládat.
Horší byl ten terén. První "keš" s úkolem byla cca 0,5km polem s půlmetrovou trávou (místama i vyšší) a finálka byla další asi 0,5km podobným terénem, jen navíc pak prudká stráň dolů a prudká nahoru s kopřivama
Ale zvlád jsem to. GPS v Kaiserovi mě úplně šokovala, protože mě přivedla asi metr od keší a navíc mě furt popoháněla slovy "battery is low"
První cache | Finálka | Já u Kamennýho hříbku | Nějaký věci k tomu
Všimněte si, že na první kešce je slimák. Šáhnul jsem na něj, fůůůj
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.