Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 19:20
ginzo napsal:
weitless napsal:
ginzo napsal:
weitless napsal:
Já chci zachovat smysl VSN a taky ho zachovám a to i za cenu, že ztratíme řízků několik.
A ja viem kto bude prvý
ginzo já ti asi udělám nějaký spešl hodnocení
Ja chcem najväčší kecal
A nie že zase začneš s jokmi že budem Ženská
Teraz vieš ako to vzniklo
Bolo to úplne spontánne ,aspoň ma nebude s**ť že niekto bude mať väčšiu hodnosť ako ja
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 19:25
mina napsal:
fajn akorát nesouhlasím s tím co máš pod čarou
A kemu sa neľubi,nech ide do .......
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 20:14
Mr.Been Laden,alebo súčasný ?
68 462,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 20:23
sap napsal:
ginzo napsal:
Mr.Been Laden,alebo súčasný ?
To som nahodil asi pred 15 minútami
Sap:pod na chat
10 250,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 22:59
zvlastni osobnost si zaslouzi zvlastni posuzovani
ale jsem nucen konstatovat,ze ginzo nejak dostava rozum,neprichazi o humor a konecne se s nim da celkem rozumne vyjit
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.