Věk: 34 let
826 606,- VK
GTA
Zasláno: so 6. prosinec 2008 15:01
Máte rádi tuhle sérii? Když jsem byl malej, tak mě děsně bavila jednička u bratránka!
Dvojku jsem si moc neužil, protože jsem se k ní dostal, když vyšlo GTA3 a já se bavil hraním toho.
Tu jsem dohrál párkrát i s módem RealGTA
Po nějaký době jsem pak dohrál i Vice City, ale San Andreas už ne. Bylo to děsně roztáhlý, některý úkoly na mě moc těžký a po desátý se vracet k zadání jednoho a toho samýho už mě to omrzelo...
Teď koukám na nový GTA IV. Docela bych si zahrál, jen na to mít sestavu.
Pro zajímavost:
Minimum system requirements:
Windows Vista (plus Service Pack 1) / Windows XP (plus Service Pack 3)
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB
Video Card: 256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended system requirements:
Windows Vista (plus Service Pack 1) / Windows XP (plus Service Pack 3)
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Celý je to na 2 DL-DVD... Docela by mě zajímalo, jestli se to programátoři snažili nějak optimalizovat, aby ty požadavky aspoň byly využitý naplno.
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 6. prosinec 2008 19:18
Tahle hra mně taky chytla už od malinka a škoda Jendo, že si nehrál GTA2 po LANu to byla asi nejlepší hra s GTA...
GTA: VC mně ani moc nechytlo, nevím to mně atak... oproti SA je to fakt viditelnej rozdíl... jestli někdy rozchodím GTA IV tak na to se prostě těším... ale podle názorů co jsem četl, tak je to hra na PC, který budou za 2,3 roky, mně to připadá jako kdyby vzali hru z PS3 a přes emulátor dali na PCcka.
Toto je snad jediná hra, kterou bych si koupil original, ale nemám peníze a ani jistotu, že mi to půjde. Ale snad někdy jo.
Jinak podle videí bych si nejradší snad kvůli tomu pořídil PS3, tam je jistota, že to půjde na max a bez záseku. Navíc prej ta fyzika je tam opravdu hodně dobře udělaná.
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.