Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Haluze (brutal) v škole :)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 18:09
Ale co jsme si teda oblíbili asi nejvíc bylo nastříkat zapalovačem lavici v učebně dějepisu a pak to zapálit. Mr. Green
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Putcha (0)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 18:31
No ked sme pri tej popalenej ruke, tak ten chalan, nevedel na druhy den ani poriadne hybat prstami Mr. Green

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 18:51
lukenet napsal:
Ale co jsme si teda oblíbili asi nejvíc bylo nastříkat zapalovačem lavici v učebně dějepisu a pak to zapálit. Mr. Green

hehe, podivejte se na : http://rusivyelement.unas.cz
sekce Ostatní >> Čištění lavic 2005
(dal bych primej link, ale mam to delany frejmama)

EDIT : myslim, ze to tu uz nekdy bylo, nu coz, k diskuzi se to hodi Wink
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 20:24
dneska taky zážitek. Hlavní aktér: pomeranč Mr. Green Zbytek již jistě tušítě Wink
Kámoš to mrdnul po jedný holce, tu jen tak tak minul. Ta se nasrala a švihla mu to zpátky. Tim ale omylem trefila jinýho kluka, kterej se taky naštval. Tak se napřáh a........ trefil obraz Laughing kterej slítnul na zem. Sklo se naštěstí nerozbilo, ale bylo celý orandžový Laughing
What's up?

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: pá 9. prosinec 2005 11:10
No já už si toho moc nepamatuju... Anxious

... ale přece jenom jedna příhoda z dílen na elektroprůmce. Jeden spolužák, říkeme mu třeba Michal, byl docela frajer a furt vymýšlel nějaké býkoviny a furt se chvástal, jaký je nejlepší (a zkušený v sexu Rolling Eyes ) atd. Já ho neměl rád. Toho dne jsme měli praxi v dílnách a někoho napadlo, že bysme mohli nechat vybuchnout kondenzátor. Fajně to vyšlo, učitel odešel. Tak jsme vyhrabali v jedné veliké krabici plné kondenzátorů ten největší. Pak jsme jej připojili opačně ke zdroji a schovali se pod lavice. Nic. Každý jen napjatě čekal. Tak mě nenapadlo nic lepšího, než pořádně bouchnout rukou do stolu... Laughing
Nikdo se nelekl, jen Michal se zvedl, bo myslel, že to byl ten kondík. A v tu chvíli BUM! Bouchl ten kondík a Michal se mohl strachy posrat... Mr. Green A v tom přišel učitel... Slinták
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: so 10. prosinec 2005 13:20
Chcel by som nechat vybuchnut ten kahan.Ako sa to robi.Poradte please help nechcem zaostavat Smile).Mimochodom toto uz nieje zo skoly ale predvcerom som si doma podpalil sacok z desiaty a som fukal a neslo zhasnut tak som otvaral balkon lebo uz bol ohen moc velky a neslo.Nakoniec ked uz mi pomaly horela ruka som otvoril a hodil ho na koberec nastastie zhasol Smile)
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 10. prosinec 2005 13:24
Ricky napsal:

... ale přece jenom jedna příhoda z dílen na elektroprůmce. Jeden spolužák, říkeme mu třeba Michal, byl docela frajer a furt vymýšlel nějaké býkoviny a furt se chvástal, jaký je nejlepší (a zkušený v sexu Rolling Eyes ) atd. Já ho neměl rád. Toho dne jsme měli praxi v dílnách a někoho napadlo, že bysme mohli nechat vybuchnout kondenzátor. Fajně to vyšlo, učitel odešel. Tak jsme vyhrabali v jedné veliké krabici plné kondenzátorů ten největší. Pak jsme jej připojili opačně ke zdroji a schovali se pod lavice. Nic. Každý jen napjatě čekal. Tak mě nenapadlo nic lepšího, než pořádně bouchnout rukou do stolu... Laughing
Nikdo se nelekl, jen Michal se zvedl, bo myslel, že to byl ten kondík. A v tu chvíli BUM! Bouchl ten kondík a Michal se mohl strachy posrat... Mr. Green A v tom přišel učitel... Slinták

LOL. Tak tohle je fakt dost dobrý! Applause Mr. Green Slinták
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

dubas (+1)
Bažant
Bažant

10 050,- VK
Zasláno: so 10. prosinec 2005 14:15
Ricky napsal:

tak to mi neco pripomina my sme delali stejne bejkarny v dilnach na SOU Elektrotechnicke v Letohrade

1. bejkarna
Velikonocni vajicka
bylo po velikonocich a kazdej mel spoustu vajicek a napadlo nas zkusit narvat do vajicka kondenzator na 12V a pustit do nej 230V.
to ste meli videt vajicko na mraky po celej dilne

2. bejkarna
Jak uvarit parek bez vody a hrnecku
vezmete parek polozite ho na nejaky izolant pak vemete nejakou prodluzovaci snuru nebo neco co ma na jednom konci vidlicku a na druhym konci draty na na hnedej a modrej drat namotate hrebiky
potom oba hrebiky pichneme do koncu parku a strcime do zasuvky 230V Slinták
za par minut dobrou chut
(funguje to i s jablkem)

3. bejkarna
Pozar
delali sme v 1.roc uhelnici a na konci bylo mozne ji dat povrchovou upravu tim ze ji polozite na rozpalenou plotynku (jestli nevite co se stane tak zelezo stmavne) a este lepsi efekt to ma kdyz to rozpaleny zalejete olejem za prvy to dela hezky kouzrovy signaly a za drruhy (to nikoho znas v tu chvili nenapadlo) hezky to hori pri v striknuti na rozpalenej kov Mr. Green a pred dilnou byla 1,5 vysoka vatra Whistle
ObrázekObrázek

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 10. prosinec 2005 15:43
2 dubas : zvlast ta dvojka, je peknej a nebezpecnej humus Mr. Green Mr. Green
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: ne 11. prosinec 2005 23:00
Poznate to?Vybuchovanie petard v ruke.Hadzanie petard do vreciek.Podpalovanie ruk,noh.Toto vsetko sme robili pred nedavnom Smile).Kamos si nehal zapalenu ruku cca 8 sekund Smile.Kamos hodil tomu kamosovi petardu do vrecka a uz vrecko nieje Smile.Ja som si daval vybuchovat petardy z kobercekov na ruku Smile).Mimochodom som zabudol este.Sme fajcili "motlidby" (papier).Tie modlitby sme skrutily do "fajky" a do toho sme strcili filter (kusok z vreckovky).Poviem vam nebolo to zle Smile.Ale huste to bolo bez filtra Very Happy
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 4 z 6