Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: po 26. červen 2006 21:59
Hral tu už nietko Hold´em Poker ?
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Tak já teď hrávám občas na netu Poker, zatím jen Freerolly, takže tam nemám co prohrát, jen třeba taky někdy vyhrát... Ale už jsem jednou vyhrál pár centíků a můj rekord bylo, že jsem během hry byl chvíli šestý z tisíce lidí...
2Ginzo: Jo já tam hraji Texas Hold'em.
2Norton: Bacha - závislost je jakákoliv pravidelná opakovaná činnost, takže nezáleží na tom, zda to máš potřebu dělat každý den, nebo měsíc, nebo rok...
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
15 825,- VK
Zasláno: pá 30. červen 2006 17:13
Hele toho se fakt rychle zbav, mám známýho, jehož táta se kvůli těmhle hrám oběsil, poněvadž vydřel z rodiny všechny prachy a pak když si to uvědomil, nezbylo mu v tom stavu nic jinýho... takže bacha na to, s tímhle pak není legrace!
(a neříkám ti to abych tě nějak obviňoval ze závislosti, ale mířim to i na ostatní)
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.