Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Hoaxy :-)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vtipy a jiné legrácky
Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 30. říjen 2008 22:14
Ták ten je dobrý Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 31. říjen 2008 12:17
Applause Applause Applause
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 09:07
PRO MAJITELE MOBILNÍCH TELEFONŮ

Následující informaci berte zcela vážně (ověřeno na PČR), třeba někomu zachrání účet za telefon.

Jde o to že Vám někdo zavolá na mobil a představí se jako " PROVIDER" Vodafone, T-Mobile nebo Eurotel a pak Vás požádá o vyťukání kódu 09 a vysvětlí, že jde o ověření správné funkce telefonu. Podvodníci mají k dispozici prostředky, díky kterým spolu se zadaným kódem přečtou Vaši SIM kartu a pak si vytvoří její kopii s Vaším číslem a veškerá jejich volání budete mít v účtu vy. Současně se objevuje i vir, který zničí SIM kartu a poškodí telefon. Tento vir poznáte tak, že se Vám jako příchozí hovor zobrazí na displeji "A", "C" nebo "E". Rada zní hovory nezvedat a v případě, že Vás někdo požádá o zadání kódu, okamžitě zavěsit.

Protože se podvody začaly praktikovat ve velkém měřítku, předejte sdělení co nejvíce lidem.

No co nám k tomu řeknou "mobiloví" odborníci. Doufám že je to umístěno ve správném tématu. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 09:52
Hehe, vetsi kravinu jsem snad necet Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 10:55
ad jenda - mohl bys nás tedy upozornit na něco, co by fakt bylo reálné - dík, myslím to vážně. Dcera také nalítla - za 4 300.- Confused
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 14:59
Tak to ale spíš zavolala na nějaký to drahý placený číslo třeba za 70Kč/min, ne?

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 15:16
Přesně tak je to nesmysl u mobilních telefonů i telefony s OS nemají viry,na tož tak ty bez.Třeba u NB je to jiná.
Obrázek

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 15:50
ad Jenda - nenene, na netu se spřátelila s holkou, která pak prý neměla možnost být na netu, tak si SMSkovaly,no a když přišel účet, tak jsem valila oči. Jedna SMS za 50.- Kč. Tak jsem to všemožně zjišťovala - je to rakouská firma, která si zřejmě najme volavky a ty jí chytají zákazníky, JJ a někdo jako mé dítě, se nechá lapit, nějak si nevšimla čísla začínajícího 902....Firmu jsem několikrát vyzývala, právníky vyhrožovala - ale odpověděli mi, že si jistě dcera psala ze svobodné vůle, že ji nikdo nenutil, a bohužel mají pravdu. No je to drahé poučení, ale znám horší...
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 17:41
Thompson napsal:
Přesně tak je to nesmysl u mobilních telefonů i telefony s OS nemají viry,na tož tak ty bez.Třeba u NB je to jiná.

Ty si taky inteligentny, že keby sme ťa tu nemali, asi si to hodim Very Happy
Povedz mi potom, čo bol Cabir, Skulls, alebo Gavno Wink
Viry existuju, ale pokiaľ maš zabezpečeny bluetooth alebo sťahuješ od overenych warezakov, je to v pohode Smile
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 18:57
Jojo, takže SMS, tak nějak jsem to myslel... Bohužel...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vtipy a jiné legrácky
Strana 8 z 13