Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 5. červen 2008 02:51
Heh... Sem si řikal, že už mam nějakou tupou žiletku, jsem jsem si dal nový břity...
Já si s tim málem uříz hlavu, jak to šlo hladce. Dycky sem se musel tak snažit a timhle jsem udělal šup a bylo hotovo
Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: čt 5. červen 2008 10:41
dnes sem to rano nestihl tak mam ted dilema... protoze žena má ráda vousy a já ne takže vedem takový neustálý boj a já se vždy naschvál před tím že se máme vidět oholím tak jí asi zas jednou udělám radost a v pátek si budu hrát na zarostlýho a na sobotu se zase pěkně oholím... ono se aj hodí... v pátek si budu hrát na punkera tak vousy nevaděj a na sobotu kdy si budu hrát na diskanta se oholím
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
826 606,- VK
Zasláno: čt 5. červen 2008 12:12
Mně ten břit taky vydržel dlouho
V návodu jsem četl, že tam je modrej proužek a když zmizí, tak už to holení nebude ono... Mně teda už mizelo i to bílý pod tim.
Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: čt 5. červen 2008 21:16
jenda^^ napsal:
Mně ten břit taky vydržel dlouho
V návodu jsem četl, že tam je modrej proužek a když zmizí, tak už to holení nebude ono... Mně teda už mizelo i to bílý pod tim.
a to se chlubis nebo stezujes?
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
826 606,- VK
Zasláno: pá 4. červenec 2008 12:18
Hele, jak dlouho Vám vydrží ty břity? Já je nedávno měnil a včera při holení už mi to přišlo zas uplně tupý... Sem byl celej od krve a oholenej skoro vůbec, jen to za ty fousy tahalo...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.