Zasláno: út 4. listopad 2008 14:42
Já nevím, to se těžko vysvětluje. Prostě ruce na kterých je poznat, že něco umí a že taky něco dělají (tím nemyslím, že mají být špinavé)
Ruka profesionálního manekýna by mne rozhodně neuchvátila.
Můj přítel je strašně šikovný a já se moc ráda dívám, když něco dělá a je úplně jedno jestli modelaří, nebo krájí cibuli. většinou se přistihnu, že se nadívám na to CO dělá, ale že mu sleduju ruce. Asi to zní divně, ale strašně mě to vzrušuje.
Ostatně vy byste asi taky těžko vysvětlovali co vás tak bere na ženských prsou, když je to jen hrouda tuku co obaluje mléčnou žlázu - leda že by to byla nostalgická vzpomínka na bezpečí a ňamku u maminky...
A co se týká dolňáků - vzpomínám si na větu co řekl J.Travolta ve filmu Kdopak to mluví, právě narozenému chlapečkovi. "No jo, pracně se rveš ven a zbytek života ztrávíš tím, že se budeš pokoušet dostat zase dovnitř..."
No jo - prostě jsem ujetá na ruce a na oči. A co se mi líbí na očích? Mám ráda oči co září a vypadají mladě a je jedno, kolik majiteli očí je. Určitě se vám to už stalo, že jste potkali někoho, kdo měl šedivé vlasy X křížků na hrbu a přitom veselé a zářivé oči, které nestárnou. Takových lidí znám několik a jsou báječní a plní elánu a mají moc dávat energii všem kolem sebe.

A chlap, který mě má zaujmout prostě takové oči mít musí.
Shrnula bych to - Moudrost muže a oči kluka.