nejhorší je jak se pak na to vymlouvaj: promiň, já nechtěl, já byl ožralej. MOje spolubydlicí z intru se ožralá vyspala s nějakým cizím klukem a její na to přišel a ona měla tu drzost omlouvat to chlastem
přece když jsem s někým a miluju ho, tak mě ani sebevětší množství chlasti nemůže přece absolutně přimět chrápat s někým jiným, když chci píchat s někým jiným tak to přece nebudu svádět na chlast, to by pak mohli chlastem omlouvat cokoli, vraždy, krádeže atd
tam asi de o to jak moc tu osobu milujes, kdyz ju milujes min, tak je to slabsi a klidne si z nekym zacnes, to je naprosto normalni nikdy sem nerekl ze je na to omluva, nebo ze chlast omluva, to je kravina, ale kdyz clovek nekoho miluje celym svym srdcem tak se nemuze stat ze by dotycnyho(nou) nekdy podvedl
No pro lidi není zrovna přirozená monogamie . Už jen ta představa dvacet a více let s jednou ..... a on ten chlast tak krásně odbourává zábrany. A ještě ke všemu to je volba dvou lidí, takže někdy to může být nátlak od té druhé osoby a za stavu "no tak teda jo" si to člověk užije i když ví, že by neměl. Já jsem byl v tomto směru jednou znásilněn .
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.