Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 24. leden 2009 13:12
Tak vyšel další patch na GTA
Přijde mi to stejný, možná o trošku lepší, protože jde vypnout Vsync, kterej zvýší FPS asi o 3. Takže už mam stabilně tak kolem 25 za sluníčka a 18 za deště.
to Jirkacv: Výhled byl krásnej, pokosila jsem všecky ty maníky v serverovně (tam se mi líbilo ) ale konec jako konec byl velmi málo koncovatej, hrozně jednoduché "řešení" konce (tak asi jasně že když ta trubka zčervená tak na ní musím skočit, ale to bylo evidentní i kdyby nezčervenala a
že ten střelec je Cel, to mi bylo jasné hned, dycky to tak bejvá
jinak naprosto perfektní hra a jsem hrozně smutná že jsem to už dohrála
jj taky sem si to myslel, i kdyz ne hned od zacatku, ale az na ty lodi Na konci sem se prave tesil jak odlital vrtulnik ze jako ok, jeste neni konec, budu muset jeste nekam bezet a pak to zcervenalo a ja zacal kurvovat coz je v prenesem vyznamu ze jsem tkay smutny ze jsem to uz dohral..
PŘESNĚ škoda že není ještě větší obtížnost... tak to zkusím ještě jednou a vypnu si to barevné značení )) hehe tak zkouším běhat na čas (s těma červenejma světlama), Okraj jsem dala za 57 vteřin ale níž se nemůžu dostat
Na ofiko stránkách je pár videí a z jednoho je patrné že budou snad nějaké nové mapy nebo co..... tak jsem na to zvědavá...
Trochu mě mrzí že tam není možnost procházet si jen tak v klidu celé město
Přesně, takové pěkné části města a ty se nemůžeš pořádně ani projít a dát si někde kafe v automatu
Nevíš jak z toho vyextrahovat ty odemčené bonusy? (obrázky, muziku...)
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.