Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 11. červenec 2009 22:09
Už dva dni nerobim nič ine, len hram TDU, toto je moj majzel
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 11. červenec 2009 22:45
Ešte šťastie, že vrchol nemeckej produkcie je zastupeny iba AMG Mercedesmi a Audi A6, ktore hravo predbieha a vrchol talianskej je v inej kategorii
Na silnejšie stroje mam ine kladivo-Gallardo SE
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
však gallardo je vrchol italské produkce...
a vrchol německé produkce je především Porsche, bo narvat co největší kompresor a 2 turba do sériovýho motoru zvládne kdejakej vidlák...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Je to parádní hra..ginzo stahni megapack a patch přidá si to F40, Porsche(RUF),Ferrari 512, Zondu Roadster,Audi RS4,S6...co si jen tak matně vzpomínám, ještě Lexus!Ale chybí mi tam BMW
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.