Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Hry

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 128, 129, 130  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: ne 8. září 2013 18:39
V současnosti hraju akorát výjimečně Solitaire v práci Mr. Green .

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 9. září 2013 11:47
Wojcek napsal:
Hrajete někdo nějakou onlinovku?

No já již roky pařím Knight Fight 2servr. Jsme tam stálá parta a děláme srazy. Naverbovali jsme LivArta. Je to tam sice téměř mrtvé, ale pro tu partu to ještě hraji. Zkoušel jsem různé, ale již mne to nebere. jen žrout času. To na mobilu si nějakou stáhnu a hraji o pauzách na konečný. aspoň to rychleji uteče.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 16. září 2013 19:02
Hurá, dohrál jsem Dead Space! Trošku se zpožděním. Strašidelný to moc nebylo, vlastně jsem se lekl jen jednou na úplným závěru před titulkama. Mr. Green
Finální boss byl ale fakt trapný, když ho i někdo tak neschopný jako já, dokáže porazit na první pokus. Shocked To mi tedy víc práce dal ten boss, který byl někde zhruba v polovině hry. Think
Zasláno: pá 20. září 2013 18:25
Chvilku jsem dneska hrál Medal of Honor a trošku mě to zklamalo. Vždycky jsem myslel, že to bude něco ve stylu Operace Flashpoint / ARMA, jen trošku míň realistický, jenže ono je to úplně jako Call of Duty, dokonce ani ukazatel zdraví to nemá a místo toho je ta trapná regenerace. Rolling Eyes Třeba u Deadpoola je to vysvětlený tím, že je mutant (a je to komix), ale pochybuju, že vojáci v MoH jsou komixoví mutanti. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: pá 20. září 2013 21:10
Tak máš hrát MoH Allied assault Mr. Green to je sice taky jako CoD, ale není tam regenerace Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 28. září 2013 18:21
Pustil jsem se do Jimmy's Vendetta, to je (placený!!!) DLC pro Mafii II. Je to hrozný! Připomíná mi to ten balík amatérských misí pro Mafii I. Taky je to furt "dojeď tam, zabij tamtoho, je to past, uteč"... Příběh tam nějaký je, ale člověk ho moc nevnímá, protože úkoly se nezadávají v animovaných cutscénách, ale prostě se jen ukáže obrazovka s textem.
Akorát mi to připomnělo, jak jsem si Mafii II koupil v předobjednávce za 1200,- a pak jsem byl po dohrání nasranej, jak stála za prd a navíc byla krátká a lehká. Mr. Green

Jo, a v nějaký recenzi čtu "vylepšený dabing".. no tak to nevím, ale mně jen ten chlap říká "tak se ukaž, mašinko", když jedu víc jak 65 km/h, a "někdy dělám dojem i na sebe", když dostanu smyka, nebo "adios debilos", když někoho zastřelim (případně ještě asi 10 jiných hlášek). Nic jinýho se tam nemluví. Po chvíli hraní to už leze na nervy. Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: ne 29. září 2013 15:39
V Mafii 2 mi ten dabing přišel vážně špatný. Takový jakoby bez emocí. Oproti jedničce hrůza.
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 23. říjen 2013 19:53
The Stanley Parable mě baví. I když ona to vlastně ani není hra, spíš takový vyprávěný příběh jednoho obyčejnýho chlapíka, kterýmu se jednoho dne stane něco neobyčejného. Příběh vypráví vypravěč s krásným britským akcentem a hlavní zábava spočívá v tom, že není potřeba se ho vůbec držet, což vypravěče naštve a reaguje na to různými poznámkami, hláškami apod.
Myslím, že za těch 250 Kč to stojí.
Navíc to má demo, které sice vůbec nic ze hry neukáže, ale naprosto dokonale vystihuje to, jakým způsobem je tahle hra vtipná.
Pak taky existuje bezplatná starší verze jako mod pro HL2 (není potřeba nic kupovat), který je té plné hře dost podobný, jen není tak rozsáhlý.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 31. říjen 2013 20:07
Ty jo. Tak já zjišťuji, že hry na počítači už vůbec nehraju. Bavily mě závodní a ty na počítač už moc nejsou. Moje oblíbená řada NfS šla do kytek a žádný další závod incity neznám. To už na mobilu je lepší zábava Asphalt 7 a 8. Ale tam zase to hrozné ovládání. A pak naštvaní ptakouni, ale jakmile dohraju (nějak) levely, už mě nebaví získávat tři hvězdičky. U některých levelů to snad ani nejde, jinde je dostanu na první pokus, a pak se ani ty výsledky nesynchronizují mezi jednotlivými mobily nebo dokonce PC.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 31. říjen 2013 20:25
Ale to není pravda, že by závody nebyly. Třeba asi tak před půl rokem vyšel Grid 2, který se mi dost líbil. I když časem už to začíná být docela nuda, jak se jezdí pořád podobné tratě...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
Strana 85 z 130