Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Hry

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 128, 129, 130  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 1. prosinec 2013 13:50
Nevíte někdo, k čemu jsou takový ty "trading cards" na Steamu? Furt mě od toho otravují nějaký notifikace a teď jsem zjistil, že se to dá prodávat (asi tak za 0,10 € / kus). K čemu je to? To je jen nějaký obrázek s popiskem? Proč by za to někdo chtěl něco platit?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

_jirkacv (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: ne 1. prosinec 2013 16:28
Z kazde hry ti muze padnout max polovina karet, ktere v te hre jsou - vetsinou 3 ze 6. Kdyz nasbiras vsecky, dostanes za to odznak, kazdy odznak ma asi 6 levelu.. za kazdy odznak dostanes treba wallpaper nebo smileika nebo tak. V podstate je to na nic, jen tim zvysujes steam level (kterej je vlastne taky na nic) a muzes za to dostat nejaky veci do profilu (kterej je pak aspn hezci Mr. Green )

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 1. prosinec 2013 18:11
OK, tak já to prodám, když mi to nesmaže savy. Mr. Green Jen nevím, co s těma penězma pak. Ty jsou jen na další karty, nebo se za to dají koupit hry?

_jirkacv (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: ne 1. prosinec 2013 18:43
No, jestli to ma cenu, za ty susniky Very Happy Jinak ti to nejspis nacte do steam wallet, a s tim si muzes pak platit co chces na steamu. Hry, DLC, content ve hre..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 1. prosinec 2013 21:43
Ještě, že sem občas koukneš. Ze zdejších kovaných warezáků by mi asi nikdo neporadil.
Ale mám ještě dotaz, který warezáci budou umět zodpovědět. Very Happy
Existuje v současný době nějaký funkční cracknutý Steam?
Koupili jsme si s Hankou Serious Sam 3: BFE, že budeme přes zimu hrát po LANu, jenže jsme narazili u toho, že nefunguje ten u jiných her funkční způsob, kdy se přihlásí na stejný účet z více počítačů a všechny se přepnou do režimu offline. u SS3 to bohužel s offline účtem nepustí do nabídky pro síťovou hru a ani konzolové příkazy hru nespojí. Sad

Splitscreen moc nepřichází v úvahu, protože pak není na monitoru skoro nic vidět a hra se docela škube.

_jirkacv (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: út 3. prosinec 2013 23:12
No, na tohle bych asi taky umel Very Happy steam jako takovej cracklej neni, resp kazda hra ze steamu cracknuta ma vlastni steam.dll nebo steamapi.dllnebo kyho slaka u sebe Smile Ale od te doby, co tam mam milion her, se bojim vsech cracku, a tech steamovych obzvlast, tka nic nepiratim Very Happy

jinak ale ted je v humble bundle to BFE zase.. ja uz ho mel, takze ted mam dva.. pokud bys chtel, muzu ti dat ten klic. Aspon bych otestoval jak funguje legalni darovani klicu Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 3. prosinec 2013 23:14
Fakt? To bys byl moc hodnej!
Já u tebe ani nezkoušel nijak somrovat, protože mi to na Steamu neukazuje, že bys tuhle hru měl. Mr. Green
Tak to já Hance vytvořím nějakej její vlastní Steamovej účet (tedy takovej, kde nebude historie se zkoušením hromady cracků Smile ) a zkusíme to dát na něj.

Dělal jsem u toho BFE trošku výzkum a pokusy a snadno to asi obejít nejde. SS3 neumí sám o sobě LAN, umí jen prostě síťovou hru a tu to komlet zařizuje přes nějakej ten Steamworks, takže bez ověření na oficiálních serverech to nejde nijak spojit. Různě cracknuté verze se sice tváří, že vytvořily server nebo vyhledávají hru, ale ve firewallu není vidět žádné spojení nebo naslouchání.

BTW Hanka se taky ptá, jestli s náma nechceš hrát Magicku, že by tě pálila ohněm - očividně jí nestačí zapalovat mě. Mr. Green

_jirkacv (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: út 3. prosinec 2013 23:38
vidis, magicka tam je taky, ale protoze predtim jsem ji mel asi trikrat, a pokazdy s jinejma dlc, tak jsem si ji redeemnul pro jistotu znova Very Happy

aaale hrozne dlouho uz jsem ji nehral, vlastne kdyz vysla prvni magicka, tak jsem ji dohral, a pak jsem se ztratil ve vsech tech novych nazvech a dlc Very Happy ale nekdy to muzem zkusit Very Happy

jinak, stejne jako hromadu jinych her, jsem jeste nikdy nezapl toho SS3.. ale mam ho nainstalovanyho! Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 3. prosinec 2013 23:46
Magicka se dobře hraje i na jednom počítači (Hanka klávesnice+myš, já na gamepadu), tu nepotřebujeme. Smile Tak se pak nějak domluvíme. Snad to nedopadne jako kdysi s tím L4D2. Mr. Green

_jirkacv (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: st 4. prosinec 2013 00:18
no vidis, musim zkusit magicku na gamepadu. My takhle hrajeme obcas s vercou Trine, je to docela sranda, to by vas mohlo taky bavit Smile My teda mame dva gamepady u telky ale Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
Strana 87 z 130