Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Hry

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 128, 129, 130  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 9. říjen 2014 22:28
Kdyby někdo měl zájem, tak je teď pár dní ke stažení zadarmo Dragon Age Origins. Sice je to na Originu a nevím, co je to vlastně za hru, ale je to zadarmo, tak asi dobrý. Laughing

Mimochodem, vrátil jsem se k hraní Sleeping Dogs a tentokrát mě to docela chytilo. Teď koukám, že podle Steamu už mám nahráno 23 hodin Shocked A nevypadá to, že by to mělo končit. Ale zas je fakt, že dělám i ty postranní úkoly.
Zasláno: út 14. říjen 2014 21:57
Tak celkem prý 35 hodin a mám dohraný mise, našel jsem všechny balíčky a tak... Smile
Závěr tý hry je docela nářez a Wei Chen je větší borec jak Chuck Norris. Asi 3x ho skoro zabili a chvíli na to už zas čile poskakoval. Nejvtipnější bylo místo, kde se sotva držel na nohou, rozmazaná obrazovka, celej od krve, provrtaný koleno, zlámaný kosti... a pak prošel dveřma a zase běhal jako zdravej a zmlátil asi 10 mafiánů... Mr. Green Mr. Green
Zasláno: út 3. únor 2015 20:41
Včera jsem dohrál Shadow Warrior a musím říct, že je to fakt super hra. Pořádnáý masakr davů démonských nepřátel pomocí katany, různých "kouzelných" úderů a nebo prostě raketometem nebo samopalem. Navíc zábavné, i tím, jak se hlavní hrdina a démon, který mu pomáhá, různě pošťuchují. Trošku to připomíná Serious Sama.
A taky se mi líbilo, že je tam plno takových věcí jako různé easter eggy nebo tajný místečka. Smile Jestli máte počítač, co to spustí, a máte rádi pořádnou odschool střílečku a rubačku, tak doporučuju.
Když si počkáte na nějakou slevovou akci, dá se koupit lacině - osobně jsem to v předvánočních slevách na Steamu koupil za 2,50 EUR.

No a dnes jsem začal toho posledního Tomb Raidera (rok 2013), což je pro mě první TR, kterého hraju - jinak jsem viděl akorát u kámoše, jak hrál ty prastaré. Vypadá to nadějně, docela mě to na začátku na pár hodin chytlo. A to se to opravdu snažilo mě odradit.
S tou hrou mám totiž od začátku 2 problémy.
1) Příšerně nízké FOV, všechno je jako skrz dalekohled, navíc se k tomu místy dost třese kamera, takže se mi z toho dělalo nevolno! Ale pomohlo jít trochu dál, cca metr, od monitoru. (Normálně sedím tak 60 cm)
2) QTE. Trochu to s tím přehání, v každé druhé cutscéně je nějaké mačkání čudliků a když to člověk zmáčkne blbě, tak Lara umírá a já si můžu celou animaci dát odznova.

Jo a nechápu, jak někdo může hrát akční hry na gamepadu. TR na klávesnici s myší není nic moc extra, ale když jsem zkusil gamepad, tak jsem ho po první "zatáčce" zase musel odložit, protože mě to naprosto vytrhává od hry.
Ale na závody a plošinovky je to dobrý. Smile

Jo a prosímvás, čte se to "tům rejdr"
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 5. únor 2015 19:40
To já zas dohrál Amnesia: A machine for pigs, oproti The dark descent tam nejsou žádně puzzly, nad kterými by musel člověk alespoň trochu přemýšlet, prostě to jen procházíte a nic neřešíte, kromě, podle mě, mnohem strašidelnější atmosféry. U dark descent jsem se za celou hru leknul 2x, v machine for pigs jsem byl posranej celou dobu Mr. Green fakt to za to stojí Smile
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 5. únor 2015 20:24
Fakt? Já o Machine for pigs slyšel, že je to mnohem horší a slabší než původní Amnesia. Každopádně hrát to v plánu nemám, ještě jsem nedohrál ani původní Amnesii. Embarassed

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: pá 6. únor 2015 11:16
Tak Dark descent je fakt lepší hlavně v tom, že tam člověk musí skládat věci dohromady, řešit svoje zdraví, řešit náplň do lampy a i příběhově, ale jak říkám, víc jsem byl vyděšenej u Machine Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 11. únor 2015 19:11
Jupí, dohrál jsem Tomb Raidera. Docela fajn, na FOV jsem si zvykl, QTE prudily až do konce, ale co se dá dělat. Líbilo. Jen na můj vkus možná docela krátký? Hraju ítm způsobem, že věčně běhám kolem a a zdržuju se hledáním různých tajných bedniček, a i tak jsem měl dohráno za 12 hodin. Shadow Warrior jsem měl podobným způsobem hry za 18 hodin. Smile
No tak jak tak dobrý, za těch 120 Kč, který jsem za to na Steamu dal, si není moc proč stěžovat. Smile

Tak, to byl první TR, kterýho jsem hrál. Teď je v plánu první setkání se další dost klasickou sérií. Mám tu Fallout: New Vegas. Smile Jsem na to zvědavý. Prý je to RPG, takže to možná po hodině hraní vypnu a už nikdy nespustím, jako ostatní RPGčka. Rolling Eyes

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: so 14. únor 2015 17:42
Zkouším teď This war of mine a není to tak jednoduchý, jak se zdálo Mr. Green
Youtube Video
Přehrát video

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 15. únor 2015 12:10
Mně se This War of Mine líbí, je to pěkný a zajímavý nápad, ale takovéhle hry mě, kde se člověk musí starat o lidi nebo nějaké jednotky moc nebaví.

Jo a zjistil jsem, že Fallout: New Vegas je úplně to samý jako Oblivion, jen v hnusnějším prostředí. Umořilo mě to hned na začátku, když jsem dvě hodiny strávil tutoriálem, ve kteýrm jsem měl zabít pár zvířat a natrhat dvě kytky. Ne, že by mi to tak nešlo, ale ta místa jsou od sebe tak daleko, že jsem většinu času strávil choděním nebo hledáním skoro neviditelný kytky. Rolling Eyes

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: po 16. únor 2015 10:21
Tak jo,. kašlu na nějaký survivaly! Vyšly Heroes 3 HD, takže jdu zavzpomínat na starý dobrý herní časy Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
Strana 89 z 130