Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 8. říjen 2007 17:53
To neni blba rada, blby je ze mas ICQ, to musi bejt neco hroznyho, videohovor pres skype, tam mas vic moznosti nez v ICQ, v ICQ se mi to taky nikdy nepodarilo spustit
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 18. prosinec 2007 00:07
ICQ je v poslední době na s*ačky, normálně se asi fakt naštvu a přejdu na jabber, kde bych na nikoho neměl sice kontakt, ale aspoň by mi to žádný kontakty nemazalo jako na ICQ. Právě jsem si do adresáře v outlooku přepisoval ICQ čísla a z hrůzou jsem zjistil, že mi zmizely ICQ na bejvalý spolužáky, pár kámošů nebo třeba na Beata...
Skupina SM tým, kde bylo dřív asi 8 lidí je najednou uplně prázdná.. tohle neni možný
ICQ je v poslední době na s*ačky, normálně se asi fakt naštvu a přejdu na jabber, kde bych na nikoho neměl sice kontakt, ale aspoň by mi to žádný kontakty nemazalo jako na ICQ. Právě jsem si do adresáře v outlooku přepisoval ICQ čísla a z hrůzou jsem zjistil, že mi zmizely ICQ na bejvalý spolužáky, pár kámošů nebo třeba na Beata...
Skupina SM tým, kde bylo dřív asi 8 lidí je najednou uplně prázdná.. tohle neni možný
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 18. prosinec 2007 07:19
Já to napsal blbě... jabber samozřejmě mam, kvůli ICQ na mobilu, akorát jsem to opustil po tom, kdy mi to při každým připojení začalo vypisovat cca 80 žádostí o autorizaci (= na mobilu asi 5 minut kdy se s nim nedalo nic dělat)
Zatím jsem nic podobného nezaznamenal. Většina kontaktů mi zmizne, že si s tím hraju a ejkle Více mi vadí že v práci má problém s Proxy servry a furt to padá
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.