Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

ICQ

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 37, 38, 39  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 912
Bydliště: Brno, Kr. Pole
10 095,- VK

ICQ

Zasláno: so 6. srpen 2005 20:04
Cau v poslednich dnech u me nastak problem s icq. Kdyz me nekdo posila soubor pres nej, tak se me nezobrazi ta zprava jestli to chcu prijmout nebo ne. Firewallem to neni urcite. Ma nekdo stejnej problem a nebo nevite jak by se to dalo vyresit? Dikec. Kenas

LinuXrULz (0)
Myš
Myš


Příspěvky: 16

10 000,- VK
Zasláno: so 6. srpen 2005 20:07
ja mam ten isty problem.aj som zformatoval kvoli tomu Crying or Very sad ..ale aj tak to nejde to bude problem u nich

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík


Narozen: 7.4.1991 (28 let)
Příspěvky: 1419
Bydliště: Slovensko Liptovsky Mikulas
13 649,- VK
Zasláno: so 6. srpen 2005 20:37
Ja mám mirandu takže nemám problém.Okrem toho mi ukazuje práve hranú skladbu vo winampe s tým že keď kliknme na okienko kde to ukazuje tak mi prepne na ďalšiu.Potom mi ukazuje teplotu v mojom rodnom meste a pod

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 075,- VK
Zasláno: so 6. srpen 2005 21:52
Mám Mirandu a nějak mi nefunguje odesílání a přijímání souborů. Nepřišel jsem na to, proč.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 912
Bydliště: Brno, Kr. Pole
10 095,- VK
Zasláno: so 6. srpen 2005 21:59
Tak asi pruser na jejich serveru

LinuXrULz (0)
Myš
Myš


Příspěvky: 16

10 000,- VK
Zasláno: so 6. srpen 2005 22:02
chlapi,zadam vsechny-NECITUJTE PRISPEVKY NAD SVYM,dela to akorat bordel a plni zbytecne stranku.Behem realneho rozhovoru preci taky neopakujete to co rekl nekdo tesne pred vami...Co treba pouzit-> 2.....Diky Jarďas


aj podla mna musim byt chyba unich

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík


Narozen: 7.4.1991 (28 let)
Příspěvky: 1419
Bydliště: Slovensko Liptovsky Mikulas
13 649,- VK
Zasláno: so 6. srpen 2005 22:11
Bugi : z mirandy na mirandu to ide.Keď chceš posielať z ICq na mirandu alebo naopak tak to nejde.Musíš si stiahnuť jeden plug in a pôjde to.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 075,- VK
Zasláno: so 6. srpen 2005 22:13
Vždyť jsem Ti chtěl přece něco poslat, ale napsalo to chybu. Ale zkusím ten plug-in.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

LinuXrULz (0)
Myš
Myš


Příspěvky: 16

10 000,- VK
Zasláno: so 6. srpen 2005 22:14
pred tym mi islo z ICQ na ICQ a posledne dni to uz nejde Crying or Very sad

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 912
Bydliště: Brno, Kr. Pole
10 095,- VK
Zasláno: so 6. srpen 2005 22:19
mrknete sem, tady pise vic lidi ze jim to nefunguje : http://www.icq.com/boards/browse_folder.php?tid=30227

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 1 z 39




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna