Všechny ženy jsou na začátku vztahu ideální .... Jen potom mají takové podivné schopnosti a mají v sobě to umění, že se ta jejich ideálnost ztrácí člověče
Takže bych řekl, že ideální žena existuje pouze v našich snech a sexuálních fantaziích hehe...
10 250,- VK
Zasláno: pá 5. srpen 2005 13:25
jaky je ideal vime vsichni,ale vetsina uz zjistila,ze to je jen sen a bujna fantazieasi prilis narocneho muze
mam doma skoro idealni zenu a jeji drobne"vyrobni tolerance "z ni delaji v mych ocich prave onen IDEAL
naladte si radio deejay a vecer davaj seznamku, tam se to idealnima partnerkama jen hemzi. Pokud jste hezky bohaty zabavny a umite to ... tak o vas bude mozna i rvacka.Obcas to posloucham www.radiodeejay.cz
Pánové pokud se chcete dlouho a příjemě bavit na toto téma zkuste si zadat téma "Ideální žena" do některého z vyhledávačů když sem to udělal potvdilo semi jak je toto téma široké, nekonečné a omílané ze všech stran.
Moje původní snaha ale byla Najít vědeckofantastickou povídku s tímto vázvem. Četl jsem to už je to hodně dávno v některé z četných sbírek povídek Sci-Fi už si nepamatuju od koho to bylo. Děj v kosce. Dva vědci se dostanou na novou planetu tam narazí na bytost která se mení podle jejich i nevyslovených představ a přání. Povídka končí tím že se dotyční vedci zblázní když zjistí že vlastně ztratily smysl života. Tuhle povíku jsem chtel použít jako podklad pro článek na téma ideální žena. Buď můžete poradit nebo to zkusit samy. Nebo bychom si mohli na toto téma vystřihnout malou literární soutěž. Jedno téma zpracované od více autorů a hlasování kdo byl podle vás nejlepší.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.