Zkoušel jsem kde co ale dopadlo to vždy stejně a dělal jsem to co postavička v podpisu. Na tohle prostě nejsem. Vím že se na vás mohu spolehnout! Moc děkuji.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: po 30. březen 2009 21:41
Uff, dnes som sa snažil (uspešne) nastaviť otcovi RSS kanal na 6300 a fakt ma dostal ten takzvany vep ent vólk
Stlačil som, Aplikacia sa otvara/Prajete sa pripojiť na internet ?/Nie/Aplikacia sa zatvara
Ako vravim, T-mobile je absolutne user friendly operator
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 15:15
Palučko ma pravdu, slovenske Tečko si prihadzuje 200 %
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
tak včera nastal nejhorší den v poslední době a přísla mi SMSka
" Dobry den, vas vanocni darek - Internet v mobilu na 6 mesicu vyprsel. Od dnesniho dne jiz platite beznou cenu. Vodafone "
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.