Kdybyste našli na chodníku plnou peněženku úplně cizího člověka, co uděláte?
Hlasování není časově omezeno.
Nedotčenou jí odevzám na policii:
12% [ 5 ]
» Vyberu prachy a zbytek odevzdám na policii:
24% [ 10 ]
Vyberu prachy a zbytek zahodím:
56% [ 23 ]
Vyberu doklady a prachy zahodím:
7% [ 3 ]
Celkem hlasů : 41 / Hlasujících: 41
Beat (+31) Eiffelovka VIP Pravá ruka
36 408,- VK
Zasláno: pá 6. březen 2009 08:43
Kryštůfek Robin! Jako synáček!
Jinak opravdu povedené. Konečně mám novější fotku a až se někdy, možná, snad, třeba, pochybuji a věřím setkáme(snažíme se o to asi 3 roky) tak tě poznám.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 17. březen 2009 00:41
Hehe, nevim, jestli to dát do topicu RD nebo sem, ale na ICQ si to nechávat nebudu, protože bych zapomněl
Tady máš obrázky toho, co jsi mi nevěřila: ty nápisy jsou zrcadlově
Navíc stejně klesá moje oblíbenost v těchto končinách Mr. Green
Nemyslím že ti tu klesá popularita, jen jsi se stala snadným terčem za to jak jsi byla nadšená na Sraz a pak jsi jako vždy nejela. A taky se do tebe trefuje tvůj bratr Jenda, takže nás neházej všechny do jednoho pytle. Upozorňuji tě že udělám vše pro to aby jsi na dalším Srazu byla. I kdybych tě měl unést. Takže se začni zbavovat své fóbie, nebo mne zavřou.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Tohle je to co mě sere, já nemám žádnou přiblblou fobii Beate, sešla jsem se s tebou, sešla jsem se s Jirkou a za 3 neděle se s ním uvidím zas, nejde o fobii, nemusím tu nikomu vysvětlovat proč jsem nejela protože to není pro mě snadné o tom mluvit, ale NENÍ V TOM ŽÁDNÁ FOBIE!!!! Pecanovi taky nikdo neříká že má fobii (a ten ji má!!!!! ) Ze začátku to bylo docela k smíchu, ale např. Bungeeho poznámky už mi nepřijdou vtipný. A když někdo prostě něco nechce, nemůžeš ho nutit. Tak!
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.