Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Já, Makavelina

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové

Kdybyste našli na chodníku plnou peněženku úplně cizího člověka, co uděláte?

Hlasování není časově omezeno.
Nedotčenou jí odevzám na policii:
12% 12% [ 5 ]
» Vyberu prachy a zbytek odevzdám na policii:
24% 24% [ 10 ]
Vyberu prachy a zbytek zahodím:
56% 56% [ 23 ]
Vyberu doklady a prachy zahodím:
7% 7% [ 3 ]
Celkem hlasů : 41 / Hlasujících: 41
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:32
Pěkně jsi se rozpálila do běla! Shocked Razz Razz Razz Tak tomu nebudeme říkat fóbie,ale jen nechuť se satkávat s lidma které dost dobře neznáš. Já to beru, ale pochop že tímhle přístupem naopak lákáš lidi aby tě poznali. Přiznej si to sama, aspoň se o tobě píše a jsi středem pozornosti. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:34
Teeeda myslim ze to tak opravdu, ale opravdu neni Mr. Green
Obrázek

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:36
Fajn chceš vědět co má můj děda za nemoc? Chceš vědět že se bojím že o něj brzo přijdu? Chceš ještě vědět proč jsem byla radši s ním než s cizíma lidma, když mě poprosil abych přijela a něco pro něj udělala? Klidně bych se tady na to celé vykašlala abych mohla bejt s ním protože ho miluju, jasně, každej má příbuzný a každej může bejt nemocnej, ale já jsem asi zrovna trošku citlivější a když se do mě někdo začne strefovat stylem: Nojo, radši ses schovávala u babičky protože se bojíš, tak nemám daleko k bulení protože víte velký ho*no čeho já se bojím Hand
a furt se to točí kolem toho: maka je sračka, maka se bojí, a já už toho mám plný zuby Hand
Hey, hey apple!

Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:36
Když se to tu nakouslo (já si nezačal)... Nikdo nemůže nikoho nutit někam jezdit, ale já chystal sraz, počítal jsem kolik přijede lidí a kolik se musí platit, aby se to dalo zorganizovat a jestli to vůbec dělat. Kdo nic neříkal, toho si nevšímám, ale z těch co nepřijeli, jsi Ty nejvíc slibovala, že přijedeš. Odvoz se dal řešit, finanční problémy má kde kdo (i Beat a Varda) a není to dnes ani žádná ostuda a sám jsem Ti nabízel, že na peníze počkám klidně i rok, že je mi to celkem jedno. Jestli je problém ještě někde jinde, tak se Ti omlouvám, ale takhle to prostě vidím. Žádné jiné vysvětlení mě nenapadá.
Zasláno: út 23. červen 2009 10:38
Reaguji na příspěvek, který jsi napsala mezi tím, co jsem psal já. Řekla jsi tohle někomu z nás? Think
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:39
A proc, kdyz to nechtela rikat?
Obrázek

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:40
Neřekla protože mám sama problém se s tím srovnat a nikomu do toho nic není, to sem nepatří... ale to by nemělo nikoho ovlivnit v tom aby přestali držkovat že jsem nikam nejela
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:43
Nechtěl jsem tě Mako takhle vytočit. Bylo to myšleno zcela jinak a mnohem více humorně. Tohle jsem opravdu nechtěl a omlouvám se ti za to. Již tě nebudu špičkovat a blbě rýpat. Nejlépe když se do tebe nebudu vůbec navážet.
Jen žádnou paniku!!!!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:49
Smile od tebe to Beate neberu zle, protože už tě maličko znám a mám tě ráda Very Happy
a i když to tak třeba ostatní taky nemyslí, tak to už není vtipné, teď můžu bejt klidně za hysterku, ale budiž Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:58
Nejsi hysterka, jen jsem se trefil někam kam jsem nechtěl, to je přirozené a prosím přestaň se posouvat do role že ti někdo chce ubližovat. tady si každý s každého dělá srandu. Netušil jsem nic z toho co jsi napsala. Také mnohé netušíte co mne trápí a prostě to tak beru když máte "nevhodné" poznámky, ale vím že to nemůžete vědět.
Jen žádnou paniku!!!!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 29 z 40