Zasláno: ne 3. duben 2011 08:38
Dobré ráno všem
Jak již někteří víte (ne že by to bylo něco co by někoho zajímalo, nebo co bych chtěla vytrubovat do světa), procházím teď těžkým životním obdobím, rozešla jsem se manželem (vše se odehrálo z mé strany, nemám nikoho jiného ani on nemá nikoho jiného, nemůžu už prostě žít dál tímto způsobem života, to není žití, to je přežívání ze dne na den, na to já ve svém věku nemám), je to velice čerstvá záležitost, ke které se ale schyluje již nějakou dobu. Rozvod počká, nejdřív si musím kompletně reorganizovat svůj vlastní život a on bude mít taky dost práce sám se sebou, ale chci se rozvést, hned jak se oba dáme nějak do kupy, už takhle je to psychicky docela záhul, takže proč to ještě komplikovat papírama. Rozcházíme se v dobrém, takže snad vše proběhne hladce.
Konečně si začnu žít podle svého, nebudu už zavřená v téhle pomyslné kleci, pojedu si kam chci a kdy chci, budu se starat jen sama o sebe a o svoje potřeby. Děkuji že jste na mě nezanevřeli po dobu mé nepřítomnosti, ráda bych tu zase s vámi trávila virtuální chvíle radosti

pokud ovšem dovolíte
Život pro mě právě začal úplně nanovo....
Ano, už mi je 26, nejsem žádná mladice

ale přesto doufám že to pravé štěstí na mě teprve čeká