Já, Makavelina
Zasláno: út 8. květen 2007 20:32
Ehm.... tak jsem dostala nabídku ukončit topic v ženské sekci a založit si topic tady ve členech, po čemž jsem samozřejmě skočila všema deseti, neboť být členem VSN je pro mě jakož to pro osobu pohlaví, které sem nesmí, nevýslovná čest.
Tudíž bych sem napsala něco o sobě abyste mě poznali a udělali si trochu obrázek kdože to je vlastně ta Makavelína co nám tady pořád votravuje.
Tož!
Před dvaadvaceti lety, dne 18. březence leta páně 1985 se měl narodit v Jablonecké porodnici určitě hezkej chlapeček, ale pámbů si to na poslední chvíli rozmyslel takže místo toho vylezla na svět vošklivá holčička Nina. Díky tatínkovi že si tohle jméno prosadil, protože maminka ze mě chtěla udělat Barborku. Poměrně klidné dětství bylo zborceno v mých 12-ti letech rozvodem mých rodičů, (s čímž nejsem ještě dodneška úplně srovnaná, takže se občas mohu zdát lehce psychicky labilní v otázkách rodiny a manželství). Na 5 roků základky a 4 roky gymplu navázala Střední odborná škola Obalové techniky ve Štětí - obor grafický design. Studium úspěšně zakončeno maturitou, několik nepovedených zaměstnání (narazila jsem celkem na 4 zaměstnavatele, kteří byli bez pardonu kokoti), až jsem konečně zakotvila v reklamní agentuře firmy SATO TANVALD, kde pracuji jako grafička. V létě 2005 jsem pojala za muže svého současného muže a konečně se zbavila psychického bloku a strachu z manželství. Brali jsme se z lásky, takže se logické, že se občas štěknem, ale vcelku jsem spokojená
(taky jsem jako člověk s velice nízkým sebevědomím byla ráda, že jsem potkala někoho, kdo je ochoten se se mnou oženit bez nátlaku)
Co mám ráda: scifi knížky, čokoládu, počítač, adventury, filmy u kterých se musí přemýšlet, Ewana McGregora, hodně dobrý jídlo, tetování, sex a hlavně ROCK!!!
Hraju trochu na kytaru ( to trochu na kytaru znamená zahrát pár akordů u táboráku) a ráda a prej i pěkně zpívám, ale hrozně moc moc moc se stydím před lidma, takže není moc možnost to patřičně ocenit.
Co nemám ráda, ba co dokonce nesnáším: rozmazlený spratky, mokrej sníh, drogy, alkohol ve větším množství než malém, přesčasy, hysterický a udrbaný ženský (takže 99% žen)
, lidi co se na sebe snaží upozornit aby vypadali zajímaví i když nemají proč a čím, muziku která nemá melodii, rytmus, vlastní nápad nebo hudební nástroje, slizský chlapy.
Jinak jsem úplně normální, rockerka s citlivou duší, romantička která klidně přespí bez spacáku pod širákem, který nevadí zasrat se od oleje, ale která se taky občas ráda oblíkne a zajde někam na véču do restauračního zařízení a klidně zaplatí útratu
holka která ač je spokojená se svým životem takovým jaký je, tak ví že prostě měla bejt kluk