Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jací jste?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 08:16
Když si je člověk jistej sám sebou tak nemá důvod žárlit, žárlivost je ku*va zabiják Evil or Very Mad pak už přijde prohledávání mobilu, mailu atd, přesně tak dopadl včera můj bratr se svojí (ona teda sice měla důvod žárlit, její podezření se ukázalo jako oprávněné, ale prohrábávat mu mobil... Shame on You )
Hey, hey apple!

Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 10:59
Mám rád citáty a tenhle docela si myslím je pravdivý
citace:
Člověk není nikdy žárlivější, než když sám začíná v lásce ochabovat. Pak už nevěří tomu druhému, protože cítí, jak málo se dá věřit jemu samému. Grillparzer Franz

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 12:40
pecanz: když mi to sama napíše třeba...

No já nevim, mně vždycky hlavně zamrzí, že já jí nemůžu obejmout a tamhle nějakej jo...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 16:31
Jee to promin ale neni treba tak trosicku divna kdyz ti pise ze se s nekym objala ? d'oh! To je dulezita informace, a jeste kdyz vi ze te to stve.. Whistle

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 17:20
jendo přesně vím jak ti je. Já teda moc nežárlím, ale Klára je hodně společenská a má víc kamarádů než kamarádek. To se uvidí, obejmou a tak různě. Rolling Eyes
Stárnu, ale odmítám dospět!

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 17:23
A to vám vadí když vaše holka vidí třeba po nejake dobe nejakeho kamarada tak se snim obejme a da mu treba pusu ? Nepochopim vas.. Not Talking Je to uplne normalní věc..

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 17:26
ale ona to dělá každej den Razz Neříkám že by mi to nějak extra vadilo, jen si na to nějak nemůžu zvyknout. Ale když jsem byl ten kamarád já, vůbec mi to nevadilo. Naopak jsem se těšil. Laughing

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 18:02
pecanz: tak ty seš zvyklej, když se tvoje skoro holka svlíkala před kámošema, že? Razz
Mattoni: ale tak ty jí aspoň můžeš vidět každej den. Mě to právě mrzí kvůli tomu, že jí každej den obejmout a tak nemůžu a tamhle někdo třeba jo...

Ale zas na druhou stranu jsem rád, že mi to řekne než aby si to nechávala pro sebe. Já jí taky řikam, když jdu ven třeba s Luckou...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 18:11
tak v tom máš bohužel pravdu. Stačí napsat a za chvilku sme spolu, to ty to máš stokrát horší. Anxious

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 18:12
to jenda: Mr. Green co to je skoroholka? Mr. Green

někdy je lepší nechat si věci pro sebe, člověk pak může toho druhýho z něčeho obvinit aniž by o tom cokoli věděl. Mě jednou obvinil soused že mě viděl jak se před barákem líbám s nějakým chlapem v stříbrným autě Mr. Green , byl to taťka když mě vezl domů a dali jsme si pusu jako dycky Mr. Green a soused už ze mě málem udělal nevimjakou mrchu Mr. Green

A přece se nebudu svěřovat kde koho obejmu, já teda nikoho neobjímám, ale muž se může zbláznit i když mi chlapi v práci třeba přejou k narozeninám a daj mi pusu d'oh!
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 6 z 14