Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak ji přivést zpět

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další  Poslední [vše]
Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK

Re: Jak ji přivést zpátky

Zasláno: ne 13. listopad 2005 13:46
Tomáš Pikálek napsal:
P.S. Naco je tady tento web? Aby krytyzoval všechny osoby opačného pohlaví?! Rolling Eyes
Já se jí jenom tak nevzdám! Confused

Tento web tady není o kritice opačného pohlaví. Dívky a ženy máme rádi a mnoho z nás s nimi již nějaký tem rok žije. Na druhou stranu, co jsem tak četl, tak ti bude asi pod 15 let a té dívčině taky. Jak tady někdo psal, teprve se hledáte sami v sobě, okoušíte první lásky a jste (a to promiň) ve "vepřovém" věku, tzn., že jste na všechno ještě příliš mladí a v oblastech partnerských vztahů hloupí. Pokud jsem dále četl tvé výlevy a to co ti napsala ona a jak se k tobě chová, přečtu si i rady kluků, tak mi nezbývá nic jiného, než konstatovat, že pokud se jí nevzdáš a necháš se sebou orat, tak si blázen a nechtěj tedy rady od kluků, kteří jsou mnohdy stejně staří jako ty. Každý má své postupy a každý by takovou situaci řešil jinak. Nicméně, když jsem byl v tvém věku, takováto věc mě také štvala. Jenže byla trochu jiná doba. Stejně uděláš to, co ti poradí tvé srdce nebo mozek. Většina rad je pouze krůček k vlastnímu rozhodnutí. Toť vše a ať ti to vyjde jakkoliv, nezapomeň, že pro jedno kvítí slunce nesvítí Mr. Green Wink

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2005 14:00
Kua,uz som sa pri citani tejto diskusie chystal na napisanie par poucnych viet,ale weitless ma predbehol Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Tomáš: Mozno ked si za par rokov spomenies na tuto historku,iba sa nad tym pousmejes.Tak ako to robim ja,weitless,romulus,jardas a mnohi dalsi,ktory uz mame nejaky ten rok odzity a taketo prve lasky daaaavno za sebou. Vsetci sme si tym presli a preto sa Tvojim reakciam a nazorom necudujem a nezazlievam Ti ich. Wink

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2005 14:29
------
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:28.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2005 14:31
2 Weitless-Moc hezky a vystizne receno Applause Applause Applause

plny souhlas Exclamation

Chlapi sobe a spolu na vse(tedy skoro Wink )
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Tomáš Pikálek (0)
Anonymní

0,- VK

Zasláno: ne 13. listopad 2005 16:33
Jj. Sorry, s tím webem jsem to nemyslel špatně, jenom mě naštvalo, jak jste o ní mluvuli. Crying or Very sad

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK

Zasláno: ne 13. listopad 2005 16:55
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:28.

Tomáš Pikálek (0)
Anonymní

0,- VK

Zasláno: ne 13. listopad 2005 20:01
Szkepek napsal:
[Srdce by do toho šlo, ale racionalni mysleni rika rezolutne NE Sad

Ser na city, poslouche svůj klacek! Very Happy (to vymyslel jeden maník z naší třídy, se kterým ta moje holka asi taky dřív něco měla).
I have a problem. I love a nice girl, but I think she doesn't love me! Crying or Very sad Help me! Exclamation
Jak poznám, že mě holka má doopravdy ráda? (na to asi bude těžký odpovědět...) Question

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK

Zasláno: ne 13. listopad 2005 20:42
------
Příspěvek upravil 2× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:28.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2005 20:46
na to neni moc tezka odpoved Wink ze Te ma nekdo rad(a to plati vsobecne i na kamarady)poznas tak,ze se z Tebe nesnazi nedelat blbce...sice se to nekdy muze stat,ale ten kdo Te ma rad,se Ti pak za to omluvi...pokud jde o "jiny"cit,tak pro Tebe/resp.pro Vas oba udelate to maximum co muzete,budete chtit byt spolu,budete lhat doma,ze jdete s kamaradem/kou jen pro chvili s tim druhym.Nebudete vnimat posmesky okoli za to,ze se treba vedete za ruce...Rozumis???

co se tyce rad kamarada(to s tim klackem)delej jak to sam myslis a citis,ale casem poznas,ze sex je sice dulezita,ale pouze mala cast vazneho vztahu...

Ja osobne se vetsinou pri rozhodovani ridim spis citem,nez rozumem Wink

Jeste neco-nema cenu holku tlacit extremne do kouta-pak zacne kol sebe kopat a budes prvni co ji chytne Exclamation

mimochodem Tome...nechces se u nas zaregistrovat??? Wink
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2005 20:57
jardas napsal:
Jeste neco-nema cenu holku tlacit extremne do kouta-pak zacne kol sebe kopat a budes prvni co ji chytne Exclamation
mimochodem Tome...nechces se u nas zaregistrovat??? Wink

Zaregistrovanej su, ale nechce se mě přihlašovat. Very Happy
Takže mám třeba týden zvolnit? A pak to zkusit znovu? Crying or Very sad

Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 4 z 9