Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak na depku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 22:22
------
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:20.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: pá 9. prosinec 2005 12:42
Na depku je samota dost spatna-fakt to chce spis komunikaci,jenze to ne vzdy je mozne Sad a nebo ta muzika-ta mi taky pomaha.Souhlas s Jendou-fakt to chce neco "od podlahy" Rammici,Gamma Ray,Mannowar...ale treba Doors ci Nirvanu naopak nedoporucuju..Ale je to zvlastni-me pri depce pomahaji i Beatles-jasne,reknete si stary cajdaky-ty Ti moc energie nedaj.Souhlasim,vetsine lidi jejich muzika asi nepomuze,ale v mem pripade je to asi takove osobni(posloucham je uz 18 let)na me to fakt pusobi...
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***
Příspěvek upravil 1× jardas, naposledy so 10. prosinec 2005 19:07.

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: pá 9. prosinec 2005 13:17
jardas napsal:
Na depku je samota dost spatna-fakt to chce spis komunikaci,jenze to ne vzdy je mozne Sad a nebo ta muzika-ta mi taky pomaha.Souhlas s Jendou-fakt to chce neco "od podlahy" Rammici,Gamma Ray,Mannowar...ale treba Doors ci Nirvanu naopak nedoporucuju..Ale je to zvlastni-me priti depce pomahaji i Beatles-jasne,reknete si tary cajdaky-ty Ti moc energie nedaj.Souhlasim,vetsine lidi jejich muzika asi nepomuze,ale v mem pripade je to asi takove osobni(posloucham je uz 18 let)na me to fakt pusobi...

Plně souhlasím! Applause
Samota je sviňa, ale aspoň jsem si v ní dost dobře otestoval, že nejsem sebevražedný typ... Pray Angel
Jo a hudba mi taky pomáhá a je jedno, co to je, já ty vaše "od podlahy" neznám a neposlouchám, takže si pouštím rádio, nebo Linkin Park, nebo někdy pomáhají tuc tuc z mládí (Gigi d Agostino - můj oblíbenec). S těmi Beatles se ti nedivím, já je taky poslouchal ještě na starém magneťáku pořád do kola... Slinták Wink
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 10. prosinec 2005 15:40
Jako, vy tady melete buhvijaci jste dinosauri, ale ja kdyz jsem nasranej, tak posloucam W.A. Mozart - Piano Sonata No. 1 in C major Allegro.To je uz extrem, ale me silene pomaha.... Rolling Eyes

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: so 10. prosinec 2005 17:50
Ja ked mam depku tka bud sa snazim zaspat alebo vyliat moje problemy niekomu inemu.Alebo si pustim na plne pecky tiesta a snazim sa bavit jeho hudbou.Trance mi na depku velmi pomaha.Mam na ICQ velmi dobrych kamosov ktorym i vzdy pomozu Wink.Raz ked som cital SM tak som doslova plakal (mozno som psychopat) tak som cital dalej a bolo mi to luto este viac a este viac kao som to cital a tak som si cely urevany lahol a o hodku som bol v pohode.

Edit: // Hehe kuknite kolko mam prispevkov Smile)
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa
Příspěvek upravil 1× Dieg0, naposledy ne 11. prosinec 2005 13:47.

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 11. prosinec 2005 13:11
já si pustím smoothjazz.com a sem v pohodě
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 14:25
Tak Vánoce se valí a já jsem zase jaksi na dně akorát mi tentokrát nic nepomáhá. Včera jsem si pouštěl Oldfielda, pak Savatage, vybrečel jsem se ale to nepomohl. Dneska jsem zkusil už R+ a teď mi hraje Vangelis, ale taky nic... Vlastně něco jo. Pořád mi to prohlubujou tyhle zprávy na ICQ, kterých mi už přišlo 5:
citace:
VESELÉ VANOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK
Ti přeji já,co jsem ti to poslal.......
Zapomeň na všechny své nepřátele a aspoň o Vánocích jim udělej radost...
Pošli tuto zprávu všem lidem z tvých kontaktů na ICQ
a oni budou vědět, že je chceš potešit......
Pošli to opravdu všem......i mně....Štastné a veselé
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 15:28
jenda.69 napsal:
Tak Vánoce se valí a já jsem zase jaksi na dně akorát mi tentokrát nic nepomáhá. Včera jsem si pouštěl Oldfielda, pak Savatage, vybrečel jsem se ale to nepomohl. Dneska jsem zkusil už R+ a teď mi hraje Vangelis, ale taky nic... Vlastně něco jo. Pořád mi to prohlubujou tyhle zprávy na ICQ, kterých mi už přišlo 5:

Copak...ty nemáš rád Vánoce?Nic si z toho nedělej,já taky ne.Rok od roku mi přijdou trapnější a trapnější.Už se z nich bohužel stal moc komerční svátek.Teda aspoň tak to vidím já. Sad

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 18:57
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:06.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 19:19
Ale já neřekl, že to mam z Vánoc. Možná, že na tom taky mají podíl, ale jinak vážně netušim z čeho to mam. Včera když jsem vycházel ze školy, tak jsem přemejšlel vo nějakých kravinách a pak na mě padl smutek a ten se začal zhoršovat a zhoršovat...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2 z 15