Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak na holku u ktery je to davno ztraceny:'-(

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
lobo (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: po 3. červenec 2006 10:42
jo asi máš pravdu, kašlu na ni

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: út 1. srpen 2006 12:45
Hele zdarec borci..poradte pls jak se da nejlip sbalit krásná holka na diskotéce ne až moc hezkým klukem..diky za odpoved..mejte se a toto je fakt good web Confused

Maxim (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: út 1. srpen 2006 13:50
Anonymous napsal:
Hele zdarec borci..poradte pls jak se da nejlip sbalit krásná holka na diskotéce ne až moc hezkým klukem..diky za odpoved..mejte se a toto je fakt good web Confused

prostě si musíš věřit ,nic víc ti nejspíš řict nemužu na toto není navod musíš mít nějáké sebevědomý, a nejít za ní jak na popravu

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 1. srpen 2006 13:54
Nikdo není škaredej (nebo "ne až moc pěknej" jak píšeš Laughing )...na každým člověku je něco a jde jenom o to najít si protějšek,kterému se právě ty (pokud jde o tebe) líbíš.Taky si o sobě nemyslím,že jsem nějakej krasavec (to tedy opravdu ne Laughing ),ale všechny moje bývalý holky byly fakt pěkný (aspoň já jsem je tak viděl).To jen tak k tomu "ne až moc hezkej...a krásná holka".Stačí si trošku věřit,třeba se jí taky líbíš. Wink Vím,že bych to asi radit neměl,ale trocha alkoholu nezaškodí. Wink

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: út 1. srpen 2006 20:38
jo jasny...ale preci ona tam treba sedi tak jak mam vytvorit prilezitost pro to abych se s ni treba seznamil kdyz je tam vice lidi??Diky za odpoved... Confused

Maxim (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: út 1. srpen 2006 21:44
Anonymous napsal:
jo jasny...ale preci ona tam treba sedi tak jak mam vytvorit prilezitost pro to abych se s ni treba seznamil kdyz je tam vice lidi??Diky za odpoved... Confused

na toto není navod,prostě za ní jdi a bav se s ní a na ostatní ser ,a hlavně neboj se z trapasu když si myslíš že si trapný tak trapný budeš!!když si budeš věřit tak to pujde

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 1. srpen 2006 21:51
holky nejdříve koukají na zevnějšek, jakoby "první dojem" ale pak se začnou zajímat o vnitřek...pokud se jim bude líbit tvá povaha, tvé chování tak v tvém vzhledu najdou tu krásu Wink vlastní zkušenost

s tim trapasem: nemyslet na to, jestli jsi trapný a prostě se sní bavit Smile

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: st 2. srpen 2006 12:29
a nevite nahodou o cem tak zacit tu konverzaci??Vite abych treba neprisel za ni kolem nic plno lidi a ja nezacal s nejakyma blbyma kendama..diky za vsechno

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant

12 425,- VK
Zasláno: st 2. srpen 2006 14:18
Zkus toto: "ahoj, nezname se odnekud? Ja te uz urcite nekde potkal..." Laughing
Ale na diskotece bych to s holkama moc nezkousel... nevim proc.
Ale kdyz ji milujes, neni co resit Laughing Laughing Laughing

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 2. srpen 2006 14:55
2 koc.pet:to je stare.....moderni je:
muj horoskop rika,ze dnes najdu novou lasku Mr. Green Mr. Green Mr. Green

//s tou diskotekou je to pracda...od toho dal Wink

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz