Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak na sousedy?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 19:34
moji rodiče maj se sousedkou docela problémy, protože nás považuje méněcenné, když moji rodiče nemají vysokou školu a ona ano...a neustále parkuje na našem místě d'oh! prostě na zabití...domluva nepomáhá, asi požádáme technický služby ať nám nakreslej parkovací místo...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 20:26
I když tady máme hodně tenký stěny, tak se nám zatím nestalo, že by nás nějací sousedi rušili. A to ani v předcházejícím bydlišti. Pokud tedy hlasité steny nepovažujete za rušení. Wink Jeden můj kolega měl problémy se sousedama, kteří bydleli pod ním. Pouštěli si nahlas muziku. Tak se naštval, otočil všechny repráky na zem a pustil věž naplno. Po cca 10 min. to vypnul. Od té doby má prý klid. Applause
Jít přímo na policajty, nebo psát dopisy na úřady, se mi zdá jako podraz. Určitě bych se nejdřív snažil domluvit. Pak bych zkusil něco v tom stylu, jako ten můj kolega a pokud by se to nezměnilo, tak bych volil ty policajty. Teda pokud by to bylo v noci. Přes den by nejspíš nic neudělali, takže by byl lepší úřad.
Edit: Já už jednou sousedy rušil hlasitým zpěvem. Opil jsem se, nasadil si sluchátka a dál už to nejspíš znáte. Ještě že jsou to takoví pohodáři. Nakonec jsme se tomu zasmáli a je klid. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Sprandi (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 07:24
Ja mam problem jedine so susedkou-blondynou Rolling Eyes ,pusta si naplno Tokio Hotel. Brick Wall
Naposledy sme mali "volume fight" -komu to ide hlasnejsie,tak ten vyhrava. Mr. Green
EDIT:Uz viem ako na susedov-
http://www.1stcavmedic.com/glossary-files/AK-47.gif
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 08:25
Exclamation se sousedy problém nemám, ale mám pro vás jednu radu jak na potvoru souseda. Dance pravidelně mu strkat sirku do zvonku Razz
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 10:38
Sad my máme hrozný sousedy... trochu se rozepíšu:
naproti nám bydlí takoví lidi skoro v důchodu- takový ty pavlačový drbny.. chlap je nepříjemnej až hrůza, ženská pořád všude nakukuje a dělá drby..

vedle nás- bydlí tam syn ředitele z našeho gymplu- je to strašný prase(metrosexuál ani náhodou), vždycky nanosí do baráku hrozně bláta

pod náma- docela optimisti Very Happy , neustále se chechtají, nedá se to vydržet.. když sedím na wc, tak se zezdola pořád ozývá smích(bytovým jádrem se nese jak blázen)

nad náma- blázni- jejich syn bojoval někde v Jugoslávii či co, a přivez si s sebou na památku 2 granáty, no a jednou se opil, chytla ho depka, a skoro už byla noc, si šel do garáže pro ty granáty, vyšel na pole do asi metrový kukuřice a odpálil si ty granáty na prsou, dobře si představíte co z něj zbylo.. no a oni se prostě asi zbláznili, neustále se odtamtuď ozývají samý nadávky, ale fakt jadrný, sem tam se ozve jak se převrátí skříň a pořád mlátí s dveřma...
Brick Wall
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 12:29
Laughing to buď rád, že při vytahování pojistek na těch granátech, zrovna nezvonil u dveří vašeho bytu Laughing Twisted Evil Twisted Evil
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 12:31
aspň že byl chytrej a šel na pole a neudělal to doma...

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 12:33
Whistle asi nějaký ekozemědělec Whistle Whistle

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 12:38
lukenet: Tak to do toho vašeho baráku perfekně zapadneš,co? Mr. Green Promiň,já musel... Shhh

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 12:47
Twisted Evil nortone, za 100 bodů Twisted Evil

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2 z 7