Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak rychle ukončit nevítaný telefonát?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Víc hlav víc ví
Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 30 let

121 021,- VK
Zasláno: čt 8. duben 2010 18:35
ja stlacam ciselka a ono to na druhej strane tak pipa Very Happy a dam rukav pred mikrofon aby bolo pipanie hlasnejsie nez moj hlas... na otazku ci to pipanie pocujete odpovecte ze nie ... a ta druha strana vzdy dostane nervy a zlozi to zo slovamy: uz zase ti blbne mobil... Laughing zakladom je nepovedat ze to pipanie robite vy Whistle Laughing

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 8. duben 2010 18:38
řeším to jednoduše. zavěsím Twisted Evil
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

roken (0)
Bažant
Bažant

11 507,- VK
Zasláno: st 20. srpen 2014 21:09
škoda, že jsem si tohle tady nepřečetl dřív, před nedávnem mi volala nějaká agresivní agentura na vymáhání dluhů, tedy ženská, co mi z té agentury volala, byla na mě hnusná, na mé slušné a klidné reakce, že jsem chudý člověk, že nic nemám, mi nepříjemným tónem jen odsekávala, že to ji nezajímá a na konci skoro na mě až křičela... Byl jsem z ní dost znechucený.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Víc hlav víc ví
Strana 5 z 5