Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak sbalit holku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 64, 65, 66  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 3. duben 2006 21:21
Já s Lindou hrál karty, ale to jsem zase jel po její kámošce Oksaně a s tou jsem na výletě byl i v posteli Drool teda jenom vedle mě seděla a hrála si s mým... mobilem Mr. Green A na druhý straně vedle mě seděla Monika a hrála si s mým... foťákem Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: po 3. duben 2006 21:25
Holky a technika.... Shame on You Já bych jim nic nepůjčil...eště by to podupali a já bych to pak musel zničit Mr. Green
Páni! To bych chtěl!!! Drool I když jenom seděla, ale stejně... Slinták

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 3. duben 2006 21:27
No dokonce z každý strany jedna.. Monika byla zase moje první láska Slinták
Stejně nejlepší bylo dyž jsme šli nějakým černým parkem s celou třídou a nebylo vidět na krok a Oksana se mě chytla za ruku Embarassed Slinták Laughing
Eh, asi jsme OT Whistle

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: po 3. duben 2006 21:32
Moje první láska byla Lenk@...kráva... Mr. Green
Ta druhá čeká Drool

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: po 3. duben 2006 22:49
tpikalek... neser.. s ní sedíš na matiku a nemluvíš s ní? říkám ti neser... Mr. Green Pokecej s ní o něčem normálním, nebo aktuálním, třeba o záplavách, o čemkoli, něco co má ráda, nebo něco co máte společnýho, nebo o matice, neser a promluv s ní, když se chytne, tak uvidíš že bude o čem, zkus to Wink

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 3. duben 2006 22:57
Mark Pawl: heh ze neco co mate spoelcneho ..... o zaplavach heh Mr. Green Mr. Green

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

bohemia (+2)
Bažant
Bažant

10 670,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 01:05
Hosi, jste pekni srabi! Holky se kolem vas motaji, sedite spolu, staci se jen natahnout a utrhnout je. A ze se nemate o cem bavit, tak to je pekne hloupa vymluva. Myslim, ze skola dava nepreberne mnozstvi temat, nad kteryma muzete teoretizovat az do skonani veku! Nekdo take psal, ze nemuze nic podniknout, protoze jsou kolem lidi. To je prave vyhoda, zavistive pohledy ostatnich vam musi dodavat sebevedomi a odvahu. Holky jsou take jenom lidi (mozna spis skoro lidi), takze maji stejne potreby - chteji se bavit s klukama, chteji byt obletovane a rady si ten zajem o sebe uzivaji...
Can´t you ask a little more sexfully?

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 07:14
Suhlasim s bohemiou.Keď vedľa teba sedí tak čo preboha robíš.To s ňou fakt neprehodíš ani slovo?Kamoš to má takto isto akurát že oni sa (bohužial) cez hodinu rozprávať nemôžu.
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 14:17
Protože seděly dvě, tak jsem nevěděl který se věnovat? Laughing
Nee, přiznávam, že jsem srab Silence

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: út 4. duben 2006 14:45
Hmm, dneska sme se bavili o tom, kolikátá je hodina a o pravítku Anxious Celkem tak 15 slov Confused
Ono se v hodině dost blbě mluví, když musím přemýšlet nad nějakou křivou konstrukcí, počítat úhly...je slyšet každý šustnutí...a pořád kolem obchází profesorka Neutral
Taky přiznávám, že jsem srab Hand Brick Wall
Když jsme dneska šli na oběd, tak jsem jí v tlačenici na schodech sáhnul na zadek (jen tak náhodou ulítla ruka). Ale než jsem si uvědomil, co to dělám, někdo mě žduchnul ze schodů d'oh!

Super že už je jaro - holky choděj trochu víc lehce oblečený Wink Slinták Dance

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 17 z 66