Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 3. duben 2006 21:21
Já s Lindou hrál karty, ale to jsem zase jel po její kámošce Oksaně a s tou jsem na výletě byl i v posteli teda jenom vedle mě seděla a hrála si s mým... mobilem A na druhý straně vedle mě seděla Monika a hrála si s mým... foťákem
Holky a technika.... Já bych jim nic nepůjčil...eště by to podupali a já bych to pak musel zničit
Páni! To bych chtěl!!! I když jenom seděla, ale stejně...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 3. duben 2006 21:27
No dokonce z každý strany jedna.. Monika byla zase moje první láska
Stejně nejlepší bylo dyž jsme šli nějakým černým parkem s celou třídou a nebylo vidět na krok a Oksana se mě chytla za ruku
Eh, asi jsme OT
tpikalek... neser.. s ní sedíš na matiku a nemluvíš s ní? říkám ti neser... Pokecej s ní o něčem normálním, nebo aktuálním, třeba o záplavách, o čemkoli, něco co má ráda, nebo něco co máte společnýho, nebo o matice, neser a promluv s ní, když se chytne, tak uvidíš že bude o čem, zkus to
Mark Pawl: heh ze neco co mate spoelcneho ..... o zaplavach heh
Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
Hosi, jste pekni srabi! Holky se kolem vas motaji, sedite spolu, staci se jen natahnout a utrhnout je. A ze se nemate o cem bavit, tak to je pekne hloupa vymluva. Myslim, ze skola dava nepreberne mnozstvi temat, nad kteryma muzete teoretizovat az do skonani veku! Nekdo take psal, ze nemuze nic podniknout, protoze jsou kolem lidi. To je prave vyhoda, zavistive pohledy ostatnich vam musi dodavat sebevedomi a odvahu. Holky jsou take jenom lidi (mozna spis skoro lidi), takze maji stejne potreby - chteji se bavit s klukama, chteji byt obletovane a rady si ten zajem o sebe uzivaji...
Suhlasim s bohemiou.Keď vedľa teba sedí tak čo preboha robíš.To s ňou fakt neprehodíš ani slovo?Kamoš to má takto isto akurát že oni sa (bohužial) cez hodinu rozprávať nemôžu.
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo
"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa
Hmm, dneska sme se bavili o tom, kolikátá je hodina a o pravítku Celkem tak 15 slov
Ono se v hodině dost blbě mluví, když musím přemýšlet nad nějakou křivou konstrukcí, počítat úhly...je slyšet každý šustnutí...a pořád kolem obchází profesorka
Taky přiznávám, že jsem srab
Když jsme dneska šli na oběd, tak jsem jí v tlačenici na schodech sáhnul na zadek (jen tak náhodou ulítla ruka). Ale než jsem si uvědomil, co to dělám, někdo mě žduchnul ze schodů
Super že už je jaro - holky choděj trochu víc lehce oblečený
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.